19.10.08

Η άλλη όψη … του γλειψίματος!!!

Η πρώτη εκπομπή της «άλλης όψης», του Μανώλη Κοττάκη, για την νέα τηλεοπτική σαιζόν στην κρατική τηλεόραση ήταν αφιερωμένη στους «φίλους» του δημοσιογράφου στην Κομοτηνή. Αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες να δείξει το πραγματικό πρόσωπο της πόλης, δεν το πέτυχε κι αυτό οφείλεται κυρίως, στους ανθρώπους που το φιλοξένησαν και του … έδειξαν τα αξιοθέατα!
Το πρώτο μέρος της εκπομπής ήταν αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην παρουσίαση των παλιών του αφεντικών στην εφημερίδα «ο Χρόνος». Έτσι είδαμε να μιλάνε στην εκπομπή ο Γιώργος Καρανίκας, η Μελαχροινή Μαρτίδου (με μαλλί κομμωτηρίου) και … ο Ισμαήλ! Ο πρώτος χρόνια τώρα συνεργάτης της εφημερίδας και υπεύθυνος του γραφείου τύπου του υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, η δεύτερη το αφεντικό και ο τρίτος και συμπαθέστατος ο διανομέας της συγκεκριμένης εφημερίδας. Το δεύτερο μέρος της εκπομπής μονοπώλησε σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, με προεξέχοντα τον πρόεδρο του Αντώνη Γραβάνη και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου, τα οποία ευλόγησαν τα γένια τους για τις εκδηλώσεις που έκαναν με τα λεφτά από τη γενική γραμματεία Νέας Γενιάς και έγλειψαν τον μέντορα και καμάρι της Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ευχαριστώντας τον έπειτα από προτροπή του οικοδεσπότη της εκπομπής.
Η «άλλη όψη» δεν θα μπορούσε να τελείωνε και να μην είχε Δημήτρη Κοτσάκη!!! Όμως για μια ακόμη φορά, οι «κολλητοί» τον εξέθεσαν, κόβοντας τον στον μοντάζ και χαμηλώνοντας του τον ήχο στον μικρόφωνο. Ίσως και καλύτερα γιατί όταν ρωτήθηκε «ποια είναι τα έργα υποδομής που χρειάζεται η Κομοτηνή, για να κάνει το άλμα η περιοχή», αυτός απάντησε ότι ποντάρει στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (!!!), ξεχνώντας (ή αγνοώντας) τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης και των οικισμών.
Δείτε τα παραπάνω χαρακτηριστικά αποσπάσματα της εκπομπής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.