20.10.08

Διαμαρτυρία πολιτών – φιλάθλων της Κομοτηνής…

…για τα αίσχη της κρατικής ΕΡΤ στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή»

Επιτέλους ραγιάδες της επαρχίας και της βόρειας Ελλάδας ξεσηκωθείτε!!! Οι γιοι – κουμπάροι – αδερφοί και συγγενείς των παλιών αθλητικών συντακτών και δημοσιογράφων, βαμμένοι Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί μας «έβγαλαν απ’ τα ρούχα μας» στην κυριολεξία, χθες 19-10-2008 στην «Αθλητική Κυριακή», μαζί με τον γελοίο και ανεκδιήγητο κύριο Βαρούχα.
Δε φτάνει που «σφάχθηκε» στην πραγματικότητα ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, μας παρουσίασαν μέχρι και που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός κύριοι της ΕΡΤ. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα!
Πληρώνουμε κι εμείς τα χαράτσια της ΕΡΤ και τα εκατομμύρια ευρώ για να ακούμε και να βλέπουμε με αντικειμενικότητα. Χθες καταλύθηκε κάθε έννοια δικαιοσύνης και ισονομίας απέναντι στις ομάδες!!!
Ανύπαρκτο πέναλτυ – ανύπαρκτο φάουλ κατά του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, έγιναν υπαρκτά. Κάθε φάση του αξιοθρήνητου «πρωταθλητή», την βλέπαμε 10 φορές όπως και την κόκκινη του Ζαπρόπουλου! Όταν ο Πάντος που είχε ήδη κίτρινη κάρτα και ανέτρεψε πιάνοντας από πίσω τον Κωνσταντινίδη στο 0-0 (καραμπινάτη δεύτερη κίτρινη και κόκκινη μετά), δεν μπήκαν στον κόπο να την δείξουν και αντί αυτού μας ‘λέγαν οι οικοδεσπότες της εκπομπής ότι το φάουλ απ’ το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, ήταν πέναλτυ σε μια φάση που ήταν 7 άτομα στο τείχος και κανένας δεν είδε χέρι, αφού όλοι είχαν μαζεμένα και δεν προσπάθησαν ν’ αλλάξουν την πορεία της μπάλας!!!
Τα ζήσαμε, τα ζούμε, τα ξέραμε, αλλά όχι έτσι!!! Έλεος πια στην ασυδοσία και στην μεροληψία της ΝΕΤ – ΕΡΤ και της εκπομπής «Αθλητικής Κυριακής». Όσο για τον σπορτ – κάστερ του παιχνιδιού, κύριο Τσώχο, τι να πει κανείς; Αηδία!!! Καλύτερα να βάζουν τις φανέλες του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού!!!
Που είστε κύριε υπουργέ Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη και οι συν αυτώ;;; Δεν ζητάμε εύνοια, ζητάμε ισονομία! Έστω και στην αντιμετώπιση στις αθλητικές εκπομπές, αφού δεν μπορούμε να την έχουμε στο γήπεδο! Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες της διοίκησης της ομάδας του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, γιατί δεν διαμαρτύρεστε για την κατάσταση; Εδώ διαμαρτύρονται οι «ευνοημένοι και τα χαϊδεμένα παιδιά» του πρωταθλήματος σε καθημερινή βάση.
Φοβάστε να μην σας κάνει «ντα» ο Γκαγκάτσης και ο Κόκκαλης;;;
Δεν θίγεστε εσείς απ’ την παρουσίαση του αγώνα απ’ την κρατική τηλεόραση; Ή εδώ ζούμε σε άλλο κράτος;;;
Όλοι οι αγνοί φίλαθλοι της Κομοτηνής, αλλά και άλλων επαρχιακών πόλεων αγανάκτησαν. Ακόμη και από την Νότια Ελλάδα. Για σας δεν σημαίνει τίποτα αυτό;;; Δεν θα αποδεχθούμε, τουλάχιστον εμείς την «μοίρα μας», με λόγια συμπάθειας για να καλύψουν τις ανοησίες τους και τον οπαδισμό τους οι προύχοντες της κρατικής τηλεόρασης!!!
ΥΓ: Είμαστε περίεργοι να δούμε πόσο θα βαθμολογηθεί ο διαιτητής της αναμέτρησης. Είμαστε σίγουροι με ΑΡΙΣΤΑ!!!
Καληνύχτα σας και κοιμηθείτε λίγο ακόμα! Όνειρα γλυκά!
Μανανάς Γιώργος
Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής
Ακολουθούν 104 υπογραφές συμπολιτών…

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/10/08 22:04

    ρε φιλε μας δουλευεις? το ξυλο που ριξανε οι δικοι σου δεν το ειδες? και κατι τελευταιο....επειδη εισαι στην πολιτικη....κοιτα να κανεις πολιτικη και να αφησεις τις εντυπωσεις....προσπαθεις να γινεις γνωστος γραφοντας κουταμαρες....κοιτα να κανεισ πολιτικες παρεμβασεις στον δημο σου και οχι να παπαρολογεις για βλακειες...φιλικη συμβουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/08 22:04

    Το πιο γαμάτο είναι η αναφορά στον "Υπουργό Παιδείας"!!!!!!!!!!!

    Εδώ δεν ασχολείται με άλλα σοβαρότερα θέματα, θα ασχοληθεί με τις αθλητικές εκπομπές?

    χαχαχαχαχα

    Ας είμαστε λίγο σοβαροί και ρεαλιστές!!!
    Άλλωστε και αυτές μια μόδα είναι, όπως και οι καταλήψεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/10/08 22:20

    Νομιζω οτι τετοιου ειδους σχολια και ανακοινωσεις μπορουν να αναχθουν μονο στην σφαιρα της μικροπολιτικης και του φτηνου λαικισμου.
    Παρολο που ειμαι σφοδρα αντιθετος στον Υπουργο Παιδειας και στα ΄΄κατορθωματα του΄΄ θεωρω πως τετοιου ειδους επιθεσεις και μαλιστα απο πολιτικους ανδρες της πολης τον δυναμωνουν αντι να τον φθειρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/10/08 23:07

    Λίγη ντροπή ίσως δεν θα έβλαπτε νομίζω. Ολοι είδαμε το ξύλο που έπαιξε η ομάδα του Πανθρακικού και εσείς μας λέτε ότι σας έσφαξε η διαιτησία. Τι άλλο θα ακούσουμε. Αφήστε καλύτερα το ποδόσφαιρο και την μικροπολιτική και ασχοληθείτε με τα προβλήμετα των κατοίκων της περιοχής σας γιατί δεν πειθετε.οσο για το "αξιοθρήνητος" πρωταθλητής που αναφέρετε είσαστε μάλλον πολύ μικρός και ανύπαρκτος μπροστά στο μεγαλείο του Ολυμπιακού για να μιλήσετε εσείς. Οπότε λίγο σεβασμός δεν θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/10/08 23:25

    Αντί να ασχολήστε με την πολιτική ασχολείστε με την οπαδική, ντροπή σας.
    Ελπίζω να σας βλέπουν οι ψηφοφόροι σας και να μην χαραμίσουν ξανά την ψήφο τους.

    Όνειρα γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/10/08 23:47

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΞΥΛΟ,ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ -ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ....ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ (Π ΤΟΝ ΦΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝ.)Κ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣΚΘΨΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.....ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΘΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/10/08 00:33

    Το θέμα που θίγεται νομίζω ότι είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των ομάδων πλην του ΠΟΚ από την Αθλητική Κυριακή. Και η αλήθεια είναι ότι κάθε Κυριακή είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Την εκπομπή αυτή όπως και όλες της ελληνικής τηλεόρασης τις πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες προκειμένου να αντισταθμίζεται η απώλεια χρημάτων από την προβολή όχι εμπορικών αλλά ποιοτικών εκπομπών. Αντ’ αυτού η Αθλητική Κυριακή θυσιάζει τα πάντα στο βωμό της τηλεθέασης . Τα λεφτά μας πηγαίνουν στα ταμία των ισχυρών ομάδων για να γίνουν πιο ισχυρές και σαν να μην έφτανε αυτό τους γλύφουν και κάθε Κυριακή για να τα έχουν καλά μαζί τους. Αυτή είναι η Αθλητική σας Κυριακή. Καθίστε λοιπόν να συζητάτε ποιος από τους λεγόμενους μεγάλους αδικήθηκε περισσότερο από τον ΟΦΗ, τον Πανιώνιο, τον Άρη, τον Πανθρακικό. Για όλους εμάς που δεν θέλουμε να υποστηρίζουμε τους ισχυρούς γιατί δεν έχουμε ανάγκη ανάδειξης μέσα από την ομάδα που υποστηρίζουμε αυτή η εκπομπή έχει τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/10/08 08:38

    Σε εσάς καλέ μου κύριε Σύμβουλε (και σε εσάς τους 104 συνυπογράφοντες συμπολίτες του) απευθύνομαι και λέω:
    σε λάθος πρωτάθλημα διαλέξατε να κατέβετε !!!

    Ίσως μάλιστα θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκινήσει και κάτι καλό από την ακριτική Κομοτηνή: να ξεκινήσετε το πρωτάθλημα ξυλοκόπων και άλλων συναφών επαγγελμάτων...

    Οι παίκτες μπορούν να κατεβαίνουν στο γήπεδο με αλυσοπρίονα και τσεκούρια, να τα ακουμπάνε στο κέντρο, να τα μετράνε και όποιος τα έχει μεγαλύτερα να αναδεικνύεται νικητής. Των αλλονών, άμα δεν αποδέχονται την ήττα, θα τους κόβουν τα α... πόδια!!!

    Μετά τον πρώτο χρόνο μπορείτε να κάνετε και δεύτερο πρωτάθλημα, αυτό των ξυλοκόπων με ειδικές ανάγκες, θα συμμετέχουν όλοι αυτοί με τα κομμένα πόδια από παραπάνω...

    Να σας συστήσω να μελετήσετε λίγο την στατιστική του αγώνα;; Βρείτε την εδώ...
    http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2008_09/aetblgame.asp?game=47
    Περιέχει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία:
    α. Φάουλ που παραχωρήθηκαν Ολυμπιακός 17 - Πανθρακικός 29
    β. Κίτρινες Κάρτες Ολυμπιακός 4 (η μία στο γκολ γιατί ο Γκαλέτι έβγαλε τη φανέλα) - Πανθρακικός 7 (η μία δεύτερη = κόκκινη γιατί ο Ζαπρόπουλος έβγαλε ...τα τσεκούρια)
    κ.λπ. κ.λπ.

    Βλέπω και εγώ και πολλοί πολλοί άλλοι με συμπάθια την προσπάθεια μιας ακριτικής ομάδας να σταδιοδρομήσει στο ανώτερο πρωτάθλημα ενός ομαδικού σπορ, δεν μπορώ όμως παρά να χλευάσω και να σατιρίσω την ανακοίνωση σας, στείλτε την σε standup comedy, θα σπάσει ταμεία, θα τα καταφέρει καλύτερα από τους παικταράδες σας που παραλίγο να σπάσουν πόδια...

    υ.γ. όσο για την αναφορά περί Στυλιανίδη, εκεί είναι όλο το ζουμί... οπαδισμός και τοπικισμός χέρι χέρι...
    αλήθεια υπάρχει κόσμος (πέραν από τους 104...) που σας ψηφίζει με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε ??

    Τέλος πάντων, έχετε κι εσείς δικαίωμα στη ζωή... Καλημέρα σας!!!

    "toatomo"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυσικό είναι ρε παιδιά να προωθούνται οι ομάδες του κέντρου από την ΕΡΤ, αφού αυτό είναι το προϊόν που συμφώνησε να πλασάρει! Πληρώνει και πληρώνεται γι αυτό νόμιμα. Τυχόν αδικίες που βλάπτουν ομάδες που τα τηλ. δικαιώματά τους ανήκουν σε άλλη τηλεοπτική πλατφόρμα, είναι πολύ φυσικό να περνάνε και λίγο στο "ντούκου"! Αυτός δυστυχώς είναι ο νόμος του εμπορίου στον επαγγελματικό αθλητισμό. "Όπου φτωχός και η μοίρα του!".
    Από κει και πέρα όμως κε Δημοτικέ Σύμβουλε, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς και λιγάκι με τα αθεράπευτα χάλια της Κομοτηνής, χάλια με τα οποία δεν ασχολήθηκε κανένας από το σινάφι σου ούτε από την προηγούμενη, αλλά ούτε από την τωρινή διοίκηση. Λύστε τα προβλήματα, διότι μια ανάπλαση πλατείας και μια ανάπλαση πάρκου κάθε 15 χρόνια, ούτε προβλήματα λύνει, αλλά ούτε και σας σώζει! Μάθατε τώρα όλοι ξαφνικά τον Πανθρακικό επειδή προβάλλεται περισσότερο από την TV και τον βλέπετε ως ευκαιρία προβολής! Αιδώς Αργείοι!
    Όσο για τα φάουλ και τα πέναλτι και το ξυλίκι που έπαιξε ο Πανθρακικός, αν είσαι αντικειμενικός και χωρίς παρωπίδες,θα τα παραδεχθείς και θα δεις ότι απλά η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αντέξει 90 λεπτά απέναντι σε μια απλά καλύτερη ομάδα και έχασε δίκαια. Παρότι θα ήθελα πολύ να κερδίσει ή, τουλάχιστον, να αδικηθεί για να έχω πρόσωπο να μιλάω δικαιολογημένα έναντι "αντιπάλων" φιλάθλων, δυστυχώς τίποτε από αυτά δεν συνέβη! Έλεος πια με τις παρωπίδες και το φανατισμό! Ειδικά όταν προέρχονται από ντόπιους πολιτικούς. Γιατί είναι απλώς σικέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/10/08 11:18

    Μην πουλάτε οπαδηλίκι για να πάρετε ψήφους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/10/08 14:21

    Καλά ρε, στην Κομοτηνή όλοι γάβροι είσαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/10/08 14:25

    Τσ,τσ,τσ αμέσως να περεξηγηθείτε.

    Υ.Γ. Θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/10/08 16:13

    κυριε...ποσους σε πόσους ψηφους αποσκοπειτε με αυτες τις παπαρολογίες που γράψατε? προσεξτε μην εκνευριζετε τον κοσμο του θρυλου γιατι....ερχετε και ο δευτερος γυρος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/10/08 16:16

    μία ερώτηση, το Μανανας βγαινει από το Αυνάνας? σιγουρα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/10/08 18:45

    Εεεε αυτο και αν ειναι !!!!! Δεν πιστευω οτι διαβασα τετοιες -ας ειμαι ευγενικος- ανοησιες !!!! Και καλα να απεθυνεσαι σε εμας που δεν σε ξερουμε και ουτε θα σε ψηφισουμε ποτε... σε διαβαζουν ομως και ανθρωποι που σε ξερουν και θα γελουν... αν μη τι αλλο τους αποδεικνυεις οτι ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/10/08 20:08

    de diabasa ti egrapses alla opws kai na xei gamiesai. kai autos pou se gamaei einai o OLYMPIAKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/10/08 21:49

    Είναι γνωστό ότι ζουμε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας κι επομένως ο καθένας λέει και γράφει ότι του κατέβει.Πετάει λάσπη με ακαθαρσίες που μάζεψε από το σαλόνι του γνωρίζοντας ότι κανείς δεν θα του ζητήσει το λόγο. Ίσα ίσα μπορεί έτσι να βρεθεί και με κάποιο πολιτικό αξίωμα μικρό ή μεγάλο (όπως ο ..κύριος που έγραψε το εν λόγω άρθρο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/10/08 09:12

    pes re megale pou katigoreis to kratos tis athinas...poios se anevase persi katigoria? giati an nomizeis pws eixes kalyteri omada apo kapoious pou emeinan sti b' geliesai...koita na asxolitheis me ta provlimata tis polis sou kai ase tis paparologies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/10/08 10:47

    " Που είστε κύριε υπουργέ Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη και οι συν αυτώ;;; " ... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!! Με αυτο το επιχειρημα κατεβηκες στις τελευταιες δημοτικες εκλογες ???? Καλο !!! Θα το υιοθετησω και εγω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.