13.10.08

Προβάδισμα 1,5% δίνει νέα δημοσκόπηση στο ΠΑΣΟΚ


Νέα δημοσκόπηση της εταιρίας MARC για λογαριασμό της εφημερίδας Έθνος δίνει προβάδισμα 1,5% στο ΠΑΣΟΚ έναντι του κυβερνώντος κόμματος. Η πανελλαδική έρευνα δημοσιεύεται στο Έθνος της Κυριακής και αναλυτικά τα ευρήματα είναι:
Ως προς την πρόθεση ψήφου, το 31,3% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ, το 29,8% Νέα Δημοκρατία, το 10,4% ΣΥΡΙΖΑ, το 7% ΚΚΕ, το 4% ΛΑΟΣ ενώ το 2,3% θα ψήφιζε Οικολόγους / Πράσινους. Όσον αφορά τους αναποφάσιστους, αυτοί ανέρχονται σε 10,4%.
Η ψαλίδα κλείνει στην παράσταση νίκης, από τις 11 ποσοστιαίες μονάδες που ήτανε μπροστά η ΝΔ τώρα προηγείται μόνο με 2,1%. Πιο συγκεκριμένα, η κυβερνώσα παράταξη έρχεται πρώτη με ποσοστό 43,5% έναντι ποσοστού 41,9% που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ. Στο ερώτημα «ποιο κόμμα θέλετε να έρθει πρώτο», το ΠΑΣΟΚ προηγείται με ποσοστό 43,7%, έναντι 33,9% που συγκεντρώνει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.