1.9.08

Μετά τα δέντρα…ήρθε η Φεβρωνία!

Θεσμικό σκάνδαλο αποκαλύπτει το ΠΑΣΟΚ
Ποιος θα μας έλεγε ότι 47 χρόνια μετά τις εκλογές «βίας και νοθείας» του 1961, όταν και η κυβέρνηση του θείου Καραμανλή, τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός προέβαιναν προεκλογικά σε εκτεταμένη τρομοκρατία εναντίον των κομμάτων του Κέντρου και της Αριστεράς, αλλά και στη νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος με την αλησμόνητη ψήφο … των δέντρων, θα ξαναείμασταν στο ίδιο έργο θεατές!!!
Η αιτία είναι η νοθεία – λαθροχειρία κατά την ψηφοφορία στη Βουλή για την Συνταγματική αναθεώρηση που κατήγγειλε επίσημα το ΠΑΣΟΚ, με αποδεικτικό στοιχείο βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε από την τηλεόραση της Βουλής και βρίσκεται στα πρακτικά του Κοινοβουλίου. Το βίντεο διάρκειας 15 λεπτών από τα πρακτικά της Βουλής παρουσιάζει ψηφοφορία της 27ης Μαΐου, από την οποία απείχε το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με την καταγγελία, στη νοθεία εμπλέκονται ο βουλευτής Γιάννης Μπουγάς ως υπογράφων τα ψηφοδέλτια των βουλευτών, ο βουλευτής Κώστας Αγοράστος ως ψηφοσυλλέκτης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης και η αναπληρώτρια γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου.
Σ’ αυτό φαίνονται οι βουλευτές της ΝΔ να έρχονται σε συνεννόηση και να αλλάζουν ή να τσαλακώνουν ψηφοδέλτια, τα οποία είχαν ήδη συλλεχθεί. Τα αλλοιωμένα ψηφοδέλτια είναι δέκα με δεκαπέντε και δεν θα άλλαζαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Της όλης διαδικασίας προΐσταται ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, ο οποίος φαίνεται να δίνει και οδηγίες.
Δείτε το επίμαχο βίντεο, έτσι όπως το έδωσε στην δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.