16.8.08

Δεκαπενταύγουστος…

…η μέρα που δεν ισχύει το «η πόλη ποτέ δεν κοιμάται»…

Γιατί η Κομοτηνή να αποτελεί εξαίρεση σ’ αυτόν τον κανόνα, όταν μάλιστα έχει και έναν δήμαρχο «δουλευταρά»;;; Παράδειγμα, τον Δεκαπενταύγουστο ο δήμος Κομοτηνής τον γιόρτασε από την Πέμπτη στις 11:00. Αν κανείς επισκεπτότανε το δημοτικό μέγαρο, μετά τις 11, για να πάρει ένα πιστοποιητικό, να δώσει τις εισφορές του προς την δημοτική αρχή ή να προμηθευτεί το τέλος ακίνητης περιουσίας, αυτό δεν θα ήταν δυνατό γιατί απλούστατα ο δήμος Κομοτηνής, έπειτα από απόφαση του δημάρχου, κατέβασε ρολά. Ημιαργία!!!
Και μην πείτε ότι προσπαθεί…γιατί και το αδελφάκι μου να έβαζα για μία μέρα δήμαρχο, που είναι και 13 χρονών, θα κατέβαζε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από τις κολώνες Αύγουστο μήνα (!!!!!!!!!) και τα αεροπανό που διαφημίζουν εκδηλώσεις της ΔΕΠΑΚ που πραγματοποιήθηκαν εδώ και έναν μήνα!!!
Συνέχισε τα μπανάκια σου αγόρι μου. Πήρες και χρωματάκι τελευταία!


Nivas comments

Διαβάστε σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/8/08 20:25

    re piazza grapse tipota kai gia to mavrisma tou prothipourgou mas! ton eida kai nomisa pws milouse igetis afrikanikou kratous! akomi kai i natasa pou itan dipla tou itan pio aspri. mavrise sti douleia o damalos! telika to exei i parataxi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.