14.8.08

Κοτσάκης κερνά, αδιάφορος Κομοτηναίος πλερών

Γυρίζοντας από τις (πολύ όμορφες παρεμπιπτόντως) διακοπές μου στη γενέτειρά μου, έσβησα το σύνδρομο στέρησης από την προσωρινή απουσία από τη δεύτερη πατρίδα μου, την Κομοτηνή, με άμεση κολύμβηση σήμερα μέσα στις ιστοσελίδες της piazza. Παραγωγή γεγονότων και σχολίων φουλ η πόλη μας, βλέπω. Μη τη ματιάξουμε!
Να ξεκινήσω κι εγώ πάλι; Πολύ μου άρεσε το ξεμπρόστιασμα που έκανε η παρέα για το φεστιβάλ του «χρεοκοπημένου» Δήμου Κομοτηνής κα τη «ζητιανιά» προς την Περιφέρεια. Εξυπνακίστικη μάλιστα ζητιανιά με μια εσάνς ερασιτεχνισμού και επαρχιωτισμού στην επιστολή στον κ. Σταμάτη («Ακριτική γωνιά» και τα τοιαύτα, προσέξτε το «Ακριτική» με «Α» κεφαλαίο). Δεν τιμά καθόλου ούτε το δήμαρχο μιας σοβαρής ευρωπαϊκής πόλης ούτε – πολύ περισσότερο – τον πρόεδρο μιας ΤΕΔΚ.
Ένα πρακτικό πράγμα που με εξοργίζει: Ενώ είναι απλήρωτοι οι οδηγοί των λεωφορείων της δημοτικής αστικής συγκοινωνίας, ενώ είναι απλήρωτοι πολλοί άλλοι προμηθευτές του Δήμου, ενώ ο Δήμος αγωνιά και πάει να υπερδανεισθεί (κατά πάγια Αλογοσκούφεια πρακτική) για να καλύψει δημιουργηθείσες αλλά και μελλοντικές πελατειακές υποχρεώσεις, ετούτοι πάνε να μας φλομώσουν στα ακριβά πανηγύρια. Και γιατί; Για να ικανοποιηθεί με κάποια προίκα ο … Γραβάνης! Δεν του φτάνουν μάλλον οι υπόλοιπες οι «εξυπηρετήσεις», κατά παρέκκλιση του πολιτισμού που έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα, επειδή είναι τσιράκι του Στυλιανίδη, να έχει και κομπόδεμα να ξοδέψει ο … μορφωμένος φαντάρος. Τα είδατε άλλωστε από τον αρχηγό του, με τη Τζάγκουαρ, τι ακριβώς πουλάνε στην πιάτσα τα καλόπαιδα της ΟΝΝΕΔ με την .... ιδεολογία τους.
Άντε λαουτζίκε πλήρωνε τώρα τα γαμησιάτικα των πανηγυριών και των «κοινωνικών προσλήψεων» της ΔΕΑΚΟ και της ΔΕΥΑΚ. Πληρώνετε 30% πάνω το νερό αφασιακοί Κομοτηναίοι για να κορδώνονται ως άρχοντες τα παλικάρια αυτά. Τα σύγχρονα… Πληρώνετε κουτοί αδιαμαρτύρητα για να ξαναβγεί με άχρηστες προσλήψεις ξανά δήμαρχος ο όποιος εκλεκτός του «επόμενου ή μεθεπόμενου αρχηγού της Ν.Δ.». Πληρώνετε…

logikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.