12.6.08

Ο εισαγγελέας πάει για…μπάνιο!

Βούηξαν οι εφημερίδες από τη «μεγάλη» είδηση, ότι «ντεμέκ» ο εισαγγελέας…κ. Τάδες θα πήγαινε στην παραλία, από το Φλοίσβο ως την Κερατέα, για να διαπιστώσει ποιες είναι «κλειστές» όσον αφορά ελεύθερη πρόσβαση και να τις…«ανοίξει».
Είπε δε και το εξής ανέκδοτο, ο κ. Τάδες: οι παραλίες ΔΕΝ μπορεί να κλείνουν ούτε από ιδιώτες που τις μισθώνουν από τα κρατικά «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα», φωτογραφίζοντας έτσι παραλίες όπως – πρώτη και καλύτερη – την «Ακτή του Ήλιου» στον Άλιμο (που έχει μάλιστα το όνομα της μισθώτριας εταιρίας) και την ακτή του Λαγονησίου.
«Άνοιγμα» παραλιών ακούγαμε, και άνοιγμα παραλιών ΔΕΝ βλέπουμε. Δεν ανοίγει κα ‘να «στραβό» ο κ. Τάδες μπας και χαμπαριάσει τι του γίνεται; Γιατί πρέφα δεν έχει πάρει ακόμη ο κακομοίρης!
Εκτός κι αν εννοεί ότι θ’ «ανοίξει» την πρόσβαση στις παραλίες ΑΦΟΥ περάσει το καλοκαίρι και μετά!!! Δεν διευκρίνισε, βλέπετε, ο κατακαημένος πότε θα δεήσει να πιει εκείνο το άτιμο το φραπέ (πας κι ανοίξει το βλέφαρο και δει το φως το…θαλασσινόν) και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι…
Άσε που δεν ξέρουμε τι δείχνει και το καλεντάρι του, που μπορεί να ‘χει κολλήσει στο…Φλεβάρη!
Όρμα, κ. Εισαγγελεύ! Τράβα ν’ ανοίξεις την παραλία, να δεις αν έρχομαι!!! Άνοιξε εσύ τα τσίνορα κι εγώ θα πάρω τα πόδια μου. Cross my fingers!
Ή αυτό, ή θα…τσιμπήσεις κα ’να «φοντάν»! Γιατί, βλέπεις, ο αφεντικός σου (που σε ξαμόλησε στις παραλίες να σε ξεφορτωθεί), είναι μέλος της κλίκας που δίνει τις εκτάσεις αυτές στους ιδιώτες για να τις φράζουν! Κι ενώ εσύ περιεργάζεσαι το φράχτη απ’ έξω, οι μαντάμες είναι μέσα για το μπάνιο τους!!!
Capisce, μικρέ;

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.