29.5.08

Σιγά μη σκιστεί κανένα καλτσόν...

Σιγά οι εφημερίδες της πόλης μας, μη σκίσουν κανένα καλτσόν! Όταν μερίδα του τύπου μιλάει (μάλλον γράφει) για...ΠΡΩΤΙΑ ΧΑΜΣΑΔΑΚΗ (γκχχχχχ μφφφτσσστττ χου χου) αυτό καταντά εξοργιστικό, εκτός από ξεκαρδιστικό. Πράγματι οι ΠΑΣΟΚοι, συλλογικά σαν ΠΑΣΚ ή ΠΑΣΟΚογενή ψηφοδέλτια ή ατομικά σε ενιαία ψηφοδέλτια, δεν τα πάνε καλά και καλά να πάθουν. Δες δάσκαλους και καθηγητές ενδεικτικά, δες Επιμελητήρια, παντού υποχωρούν. ΜΕ εξαιρέσεις βέβαια, όπως στους περιφερειακούς υπαλλήλους και το εργατικό κέντρο. Εκεί γ@&*%άν και δέρνουν! Πάντως γενικά καλά δεν πάνε και εμείς ποσώς ενδιαφερόμαστε. Και έρχεται τώρα ο Χαμζαδάκης, αντιπρόεδρος νομίζω της ΝΟΔΕ, ηγείται του κομματικογενούς ψηφοδελτίου της ΝΔ στους γιατρούς και τις 6 έδρες του Χατζηκωνσταντίνου των προηγούμενων εκλογών τις κάνει 3! Χωρίς κανένα διασπαστικό ψηφοδέλτιο απέναντί του. Με την αντιδεξιά να είναι...διασπασμένη! Για να μην πω τετρασπασμένη! Και το ΠΑΣΟΚογενές σχήμα, υπό τον μετριοπαθή, σεμνό, χαμηλών τόνων, και συμπαθέστατο Σωτηρακόπουλο, που οι χαμούρηδες οι ΠΑΣΟΚοι τον άφησαν απέξω από τις κομματικές τους διοικήσεις, έρχεται και αυξάνει κατά μία έδρα τις δυνάμεις του! Και έχει κι αυτό 3 έδρες. Πρακτικά ισοπαλία δηλαδή. Και παίζει σοβαρά για Πρόεδρος ο Σωτηρακόπουλος, αν τον αφήσουν οι καταστάσεις! Και τα ΜΜΕ τι είδαν; ΠΡΩΤΙΑ ΧΑΜΖΑΔΑΚΗ! Αντί να γράψουν ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΧΑΜΖΑΔΑΚΗ, γράφουν για ΠΡΩΤΙΑ! Αυτό είδαν και αυτό έπαιξαν! Φοβερή αντίληψη. Φοβερή αίσθηση. Φοβερή και τρομερή δημοσιογραφία. Μην και χαλάσει το προφίλ του συγκάτοικου του υπουργού μας. Μην και απογοητευθεί η Φιλόπτωχος! «Μα και στους ιατρούς εισεχώρησαν οι αριστεροί και κλέπται του ΠΑΣΟΚ, του εξ Αμερικής Γεωργίου, τέκνου του μεθύστακος καταστροφέος Ανδρέου; Ο, μον ντιέ! Κελ μοντ! Κελ καταστρόφ!»

logikos

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/5/08 09:14

    Αγαπητέ logike.
    Συμφωνώ απόλυτα ότι μια ήττα της κυβερνητικής παράταξης στο ιατρικό σύλλογο,αρκετοί την παρουσίασαν...ως "πρωτιά".Η αποδοκιμασία ήτανε εμφανέστατη.
    Δυστυχώς όμως τώρα που ο Νίκος Σωτηρακόπουλος θέλει κάποια στήριξη δεν την έχει από κανέναν.Τι εννοώ?
    Αν δούμε την νέα σύνθεση του ΔΣ,θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι ο Σωτηρακόπουλος.Αμ δε.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Νικόλας έχει εξασφαλίσει μόνο την ψήφο του Σταμάτη Μαρούδα και οι δυο ακόμα κεντροαριστερές πασόκικες ψήφοι αιωρούνται στο κενό.Αντί να τις πάρει χαλαρά,αφού και οι συνάδελφοι του ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο και μάλιστα συμμετείχαν και στις εσσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ,αυτοί περιμένουνε να ακούσουνε και τι θα τους πει ο Χαμζαδάκης.
    Που είναι τα επίσημα μέλη του ΠΑΣΟΚ?Που είναι ο νεοεκλεγείς γραμματέας να τους πιάσει και να τους μιλήσει?Που είναι ο βουλευτής μας?Που είναι ο Νομάρχης?
    Απ'ότι μαθαίνω μέσα στην εβδομάδα ο Τάσος Βαβατσικλής συνομίλησε με τον Σταμάτη Μαρούδα και ο τελευταίος του έδωσε την υπόσχεση του ότι θα στηρίξει τον Σωτηρακόπουλο.Ας ελπίσουμε να μην είναι σαν την υπόσχεση των δημοτικών εκλογών.
    Όλοι οι παραπάνω δεν τους νοιάζει λίγο το κόμμα?Να δραστηριοποιηθούν και έναν φορέα επιτέλους να τον κάνουμε "πράσινο"?
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
    Είμαι σίγουρος ότι το μυαλό όλων είναι των συντρόφων μας είναι αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/5/08 13:24

    Jim έχεις δίκιο και σε σχέση με εμένα εσύ είσαι μάλλον ήπιος για την ανυπαρξία ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ, όχι πασόκ, ΠΑΣΟΚάρα ξαναλέω. Μόνο δύο παρατηρήσεις ουσίας στην τοπθέτησή σου:
    1. Στην παρούσα φάση, επειδή το εκλογικό σώμα των γιατρών μάλλον αποδοκίμασε τη ΝΔ ή τον επικεφαλής προσωπικά ή και τα δύο, και επειδή αυτό "χρωμάτισε" τις εξελίξεις, και όχι το καθαρά πολιτικό υπέρ της αριστεράς, και επειδή οι γιατροί δεν είναι ενιαίο σώμα αλλά έχουν διαφοροποιήσεις "ιδιώτες / ΕΣΥ" μάλλον άριστα πράττουν οι Δαμιανίδης / Πεταλωτής που δεν χώνονται, εμφανώς τουλάχιστον γιατί τι κάνουν διακριτικά δεν το ξέρουμε. Ο Νομάρχης, πιο "οικουμενικός" να το πω, πιο "ουδέτερος" να το πω, ίσως πράγματι θα μπορούσε να κάνει κάτι, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ όμως. ΤΟ θέλει; Τον ενδιαφέρει;
    2. Ενώ σε όλα συμφωνώ, μάλλον σου ξέφυγε εκείνο το "ο βουλευτής μας". Έχουμε δύο βουλευτές στο νομό. Ο Χατζηοσμάν δεν πρέπει να βγαίνει έξω από τον κύκλο εκείνων που παρά το γενικότερο προφίλ τους, με κατάλληλο χειρισμό,μπορούν να γίνουν εποικοδομητικοί. Αποτελεί και για τον Χατζηοσμάν χρυσή ευκαιρία να προσφέρει. Δύο αμιγείς μουσουλμανικές ψήφοι υπάρχουν στο ΔΣ. Ιδού πεδίο δράσης για έναν που στο κάτω κάτω δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι ο μακρόπνοος κομματισμός υπέρ του ΠΑΣΟΚ είναι το ζόρι του. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/08 15:22

    Έχεις δίκιο για τον Χατζηοσμάν.
    Είναι ευκαιρία του να προσφέρει.Αν και δεν το πιστεύω.Η μέχρι τώρα προσφορά του είναι μηδαμινή για το κόμμα και νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε αν θα του δώσουμε μια ευκαιρία για τις επόμενες εκλογές,ασχέτως το τίμημα.
    Οι τοπικοί "συμβουλάτορες" για τα μειονοτικά του Παπανδρέου τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
    Αλήθεια,αυτοί που είναι;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.