30.5.08

Με στημένα επεισόδια, βανδαλισμούς και καταστροφές, προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση το νόμο πλαίσιο (φωτογραφίες ντοκουμέντο)

Με στημένα επεισόδια, βανδαλισμούς και τη βοήθεια μπράβων, προσπαθεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, να προκαλέσει κλίμα έντασης και αναταραχών στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, ώστε να εφαρμοστεί πλέον και στη πράξη, ο νέος νόμος πλαίσιο, ο οποίος θα καταργεί το άσυλο στους Πανεπιστημιακούς χώρους, επιτρέποντας έτσι στις αστυνομικές αρχές, να επεμβαίνουν προληπτικά, εμποδίζοντας έτσι τη διάδοση των ιδεών και της μόρφωσης.
Οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε εδώ, τραβηχτήκαν χθες από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, εικονίζουν μέλη της ΔΑΠ, παρέα με μπράβους, οι οποίοι εντελώς τυχαία, κατά τη διάρκεια των εκλογών...κράταγαν καδρόνια...καθώς ήταν έτοιμοι να κάνουν τη δουλειά που είχαν αναλάβει...
Ο Υπουργός Παιδείας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τι έχουν να πουν για τις εν λόγω φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε να εμπλέκετε μέχρι και ο Κώστας Κατσαφάδος, πρώην Γραμματέας της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΟΔΕ ΠΑΠΕΙ, ενώ τώρα διατελεί ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.