21.5.08

Μικρύναμε!

Για πρώτη φορά στη «μεταπολίτευση», μία ελληνική κυβέρνηση έχασε ελληνική γη! Με τις γκάφες και την ασχετοσύνη όλων των μέχρι τώρα υπουργών εξωτερικών και εθνικής άμυνας, καθώς και του πρωθυπουργού, η ΝΔ «κατάφερε» να χάσει ένα κομμάτι της Ελλάδας χωρίς, μάλιστα, να γίνει πόλεμος και ν’ ανοίξει ούτε μία μύτη!
Από πέρσι – και με φετινή…επιβεβαίωση από το ΝΑΤΟ – ο Αϊ-Στράτης θεωρείται «γκρίζα ζώνη» κι όχι αδιαμφισβήτητα ελληνική γη! Πως διάολο το κάνανε αυτό; Και γιατί δεν στέλνουν στρατεύματα να τον…καταλάβουν εκ νέου για να «κολλήσουν τα σπασμένα»; Δεν έχουν ούτε το άλλοθι ενός…Αττίλα! Τσάμπα «πήγε» ο Αϊ-Στράτης – ούτε μια μύτη άνοιξε!!!
Σε λίγο θα...διεθνοποιηθεί και η Σαμοθράκη και η Λήμνος…Και πριν το πάρουμε χαμπάρι, θα διεθνοποιηθεί και η…Εύβοια και η Αίγινα. Άντε και…σ’ ανώτερα για την Αθήνα (αν και, αν διεθνοποιηθεί η τελευταία, δεν θα…κλάψω δα και πολύ)…
Όσες μ@λακίες και να κάνανε άλλες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, τουλάχιστον η Ελλάδα ως τώρα είχε το ίδιο…εμβαδόν!!! Η ΝΔ είναι η πρώτη που μας…μίκρυνε! Άντε να δω τώρα αν θα παραδεχτούν το αυτονόητο κι αν θα στείλουν στρατεύματα…για να καταλάβουν «μερικές-μερικές» ότι το νησί ΔΕΝ αποτελεί «αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη». Πριν γίνει όμως αυτό, απαιτείται σαφής απάντηση στην ερώτηση:
ΤΟ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ «ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ»;
Μωρέ μπράβο, Ερντογάν! ΑΥΤΟΣ είναι ηγέτης!! Αφαιρεί ξένη γη χωρίς να κάνει καν πόλεμο!!! Την επαύριο δε, μπορεί ν’ αρχίσει και να την…κατακτά χωρίς πόλεμο! Ποιος ξέρει; Οπότε…για να προλάβουμε τις εξελίξεις: Μήπως έχουν ακόμη κανέναν τέτοιο, να δώκουν και σε τα ‘μας;

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.