28.5.08

Ο Σαρκοζί μαθαίνει οικονομικά!!!

«Δεν πιστεύω στη λιτότητα...Τι αποτελέσματα είχε η λιτότητα στο παρελθόν; Αύξηση της ανεργίας, μεγαλύτερο έλλειμμα και μικρότερη ανάπτυξη!»
Τάδε έφη Σαρκοζί. Ο οποίος φαίνεται ότι – αν δεν ξέρει οικονομικά – αν μη τι άλλο, ξέρει τουλάχιστον…ιστορία!!! Κάτι είναι κι αυτό. Μπορεί να μάθει σε κάποιον και καναδυό…οικονομικά, έστω κι «από σπόντα», που λέει ο λόγος.
Δυστυχώς, οι δικοί μας «αρμόδιοι» επί του αντικειμένου, ο πρωθυπουργάκος μας κι ο οικονο-υπουργάκος μας, δεν διάβασαν ΟΥΤΕ οικονομικά, ΟΥΤΕ ιστορία. Κι έτσι…ΠΑΠΑΛΑ-Α-Α-Α-Α!!!
Την ασχετοσύνη τους πληρώνουν όλοι οι αποδέλοιποι ΚΑΙ αυτοί οι δύο μαζί (αλλά δεν μας νοιάζει γι’ αυτούς, αφού – ούτως ή άλλως – αυτοί τις κάνουν τις μ@λακίες κι ο κ@λος τους τα χρειάζεται)!!!
Να τους ευχηθούμε – μιας και δεν είχαν καμία τύχη με τους Galbraith, Keynes, Samuelson, Friedman, Lucas και Fogel – να μάθουν τουλάχιστον κάτι από τον…πρωτοετή Σαρκοζί;
Να τους ευχηθούμε! Αρκεί να μην κρατάμε και πολύ ψηλά τις ελπίδες μας…
Γιατί ουδέποτε στην ιστορία έχει αναφερθεί περίπτωση...επιφοίτησης νοημοσύνης!!!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.