3.1.08

Πακιστανοί Νεοδημοκράτες!!!

Η Πακιστανική κυβέρνηση, λέει, ζήτησε τη βοήθεια της Scotland Yard για να λύσει την υπόθεση της δολοφονίας της Benazir Bhutto και επικήρυξε τους δράστες!!!!!!!!!!??????
Να και το νέο, λοιπόν, που μάθαμε χθες: ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!
Πως αλλιώς μπορεί κανείς να πείσει κάποιους ότι δύο δολοφόνοι, που ΕΓΙΝΑΝ ΚΙΜΑΣ όταν ο ένας από τους δύο…ΕΞΕΡΡΑΓΗ αγκαλιά με τον άλλον, καταδιώκονται επιμελώς από την Πακιστανική Νέα Δημοκρατία του πρωθυπουργού Καραμ-ουσάραφ;;;
ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ! Γέλασα τόσο πολύ χθες, που δεν μπορώ να τραγουδήσω. Και με πιέζει κι η εταιρία να ‘χω το νέο
CD των Geyser έτοιμο για κοπή το Μάιο!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑααααα…
Αλλά τουλάχιστον εξηγεί το πώς η ΝΔ βγαίνει ακόμη κυβέρνηση μετά από υποκλοπές, ομόλογα, κλεψιές, εμπρησμούς, δολοφονίες και εγκλεισμό αθώων ανθρώπων στα μπουντρούμια: ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!
Κι εγώ που νόμισα ότι 3 εκατομμύρια Έλληνες είναι ηλίθιοι…Τους παρεξήγησα τους κατακαημένους…
Άντε καλά. Πάω τώρα να παίξω το μεγάλο μου όργανο και να κάνω καμιά…γαργάρα για την ηχογράφηση. Μια στιγμή μόνο…να βγάλω τα εκρηκτικά μέσα απ’ το σώβρακο, γιατί μου σφίγγουν λίγο το λαιμό…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.