28.1.08

Τα «πρωτοποριακά» φανάρια…μας τελείωσαν!

Το μοναδικό «έργο» της μέχρι τώρα θητείας του Δημήτρη Κοτσάκη, δυστυχώς έπειτα από μία εβδομάδα ζωής…μας τελείωσε! Σίγουρα φταίει και ο OUT αντιδήμαρχος Τεχνικών «πως τον λένε;» ο οποίος ήτανε και ο υπεύθυνος για το έργο, αλλά αυτό δεν μειώνει και την ευθύνη του ίδιου του Δημάρχου Κομοτηνής.
Με τον πρώτο αέρα στην περιοχή της Νέας Μοσυνούπολης, της τάξεως των 6 μποφόρ, οι τέσσερις καινούργιοι φωτεινοί σηματοδότες που τοποθετήθηκαν όχι μόνο τέθηκαν εκτός λειτουργίας αλλά τα φανάρια γύρισαν στην κυριολεξία ανάποδα [φωτογραφία 1] με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές. Ακόμα ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε, είναι ότι τα καλώδια με τα οποία συνδέονται οι φωτεινοί σηματοδότες κρέμονται ανεξέλεγκτα, με ορατό τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας [φωτογραφία 2]. Δυστυχώς στο πρώτο «έργο», από τα 250 που ανακοίνωσε προ ημερών ο Δήμαρχος Κομοτηνής, φάνηκε η προχειρότητα και η ανικανότητα της νέας δημοτικής αρχής. Μην ανησυχείτε όμως, έχουμε τα υπόλοιπα 249…
Μάλλον η «πρωτοποριακή» αντίστροφη μέτρηση των φωτεινών σηματοδοτών κατέγραφε τις μέρες της αυτοκαταστροφής τους. Δήμαρχε μια συμβουλή: Αλλαγή εδώ και τώρα του υπεύθυνου αντιδημάρχου…«πως τον λένε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.