2.1.08

Εδώ Στυλιανιδιστάν (πράξη 33...πρωτοχρονιάτικη)

>>>>
Εδώ Στυλιανιδιστάν! Ακούτε;
>>>>
Ο καζανόβας της σεμνής και ταπεινής διακυβέρνησης, Χρήστος Ζαχόπουλος, ο οποίος να μην ξεχνάμε ότι ανήκει στο κλειστό lobby του Καραμανλή, έδρασε και στην περιοχή μας. Οι σπατάλες και η κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων που διαχειριζόταν στο Υπουργείο Πολιτισμού έχουν να κάνουν και με την Μαρώνεια. Η υπόθεση εξετάζετε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Γιώργο Κολιοκώστα και μην εκπλαγείτε όταν θα δει το φως της δημοσιότητας το πόρισμα του. Αλλά επίσης μην περιμένετε να εφαρμοστεί και ο νόμος. Μην ζητάμε και πολλά από αυτήν την κυβέρνηση.
>>>>
Μιας και μιλάμε για σεμνή και ταπεινή διακυβέρνηση, να μιλήσουμε και για σεμνή και ταπεινή δημοσιογραφία. In και Out. Αυτή και αν είναι για γέλιο. Εφημερίδα στην υπηρεσία των συμφερόντων του λαού. Όλος τυχαίος ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο Γλυφαδιώτης Υπουργός Καθαριότητας Πλημμυροπαθών και των 3000€ Ευριπίδης Στυλιανίδης, είναι Ιn. Και βέβαια είναι. Ποιος άλλος στην Ελλάδα θα έβγαινε δεύτερος, αλλά θα γινόταν αυτός βουλευτής και όχι αυτός που πρώτευσε; Εύγε φτωχέ, φωτοβολταϊκέ Ευριπίδη…
>>>>
Συνεχίζω να διαβάζω και παθαίνω έμφραγμα από τα γέλια. Δεν συνιστάτε για καρδιακούς αυτή η φυλλάδα. Στους in και ο αχυράνθρωπος – μαριονέτα Δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης. Διαβάστε το λόγο: «…στους in ανήκει ο δήμαρχος Κομοτηνής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΑΚΗΣ που κατάφερε με το χαμηλό προφίλ του αλλά κυρίως με συγκεκριμένα βήματα να δώσει το στίγμα του για μια διοίκηση που δεν χαρίζεται σε κανένα, κινείται με νομιμότητα κι έχει πλάνο δουλειάς. Προσωπική του επιτυχία θεωρείται το “ναι” των πρυτανικών αρχών να επιστρέψουν την Τσανάκλειο σχολή στον Δήμο Κομοτηνής, η εφαρμογή της νομιμότητας στην κεντρική πλατεία…».
>>>>
Δηλαδή ο Δημήτρης Κοτσάκης, ως Δήμαρχος ένα χρόνο τώρα παρουσιάζει ως έργο τις δύο παραπάνω «κατακτήσεις» του!!! Όσο αφορά την νομιμότητα στην κεντρική πλατεία…μια βόλτα θα σας πείσει. Ούτε οι τέντες ξηλώθηκαν, ούτε τα ξύλινα δάπεδα. Η έγκριτη εφημερίδα που λέει μόνο τις αλήθειες έχει επισκεφθεί μάλλον την πλατεία του Μεσοχωρίου! Όσο για την παλιά Τσανάκλειο Σχολή, η κοινωνία της Κομοτηνής ξέρει ότι σε δύο συνεδριάσεις της συγκλήτου του ΔΠΘ, ο πρύτανης απέσυρε το θέμα και δεν το συζήτησε. Τώρα πως ο Κοτσάκης απέσπασε το «ναι» των πρυτανικών αρχών, αλλού παπά ευαγγέλιο.

>>>>
Και αν σύμφωνα με την «δημοκρατική» εφημερίδα, ο δήμαρχος απέσπασε το πολυπόθητο «ναι», γιατί ο Πρύτανης Κώστας Σιμόπουλος είναι
out; Περίεργα πράγματα συμβαίνουν…
>>>>
Η αξιολόγηση της τοπικής πολιτικής σκηνής συνεχίζετε με τον δημοτικό σύμβουλο της «Σύγχρονης Πόλης» Δάμωνα Δαμιανό να είναι
in, «…γιατί στέλνει έτοιμα email με τις θέσεις του…» και με τον Τάσο Βαβατσικλή out «…γιατί στέλνει κάποιες ανακοινώσεις με mail…». Θα μας τρελάνει τελείως η ΓραμματικακοΑλαμανο εφημερίδα με αυτά τα emails!!!
>>>>
Η εμπάθεια και η χολή τους βγαίνει και για τον πρώην Γ.Γ. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που συγκαταλέγετε κι αυτός στους
out, αντίθετα με τον αποτυχόντα υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς (δις) και υποψήφιο βουλευτή της Πολιτικής Άνοιξης και της ΝΔ (τετράκις), νυν Γ.Γ. Δημήτρη Σταμάτη, που μέσα σε δύο μήνες τους σκλάβωσε και είναι in. Εδώ πάνω έχω να πω ότι για πρώτη φορά η Περιφέρεια μας (επί Αγγελόπουλου) κατάφερε να απορροφήσει, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τόσα μεγάλα κοινοτικά κονδύλια. Ο Μιχάλης ήταν γνώστης της «ευρωπαϊκής» πραγματικότητας. Να δούμε τον Μητσάρα τώρα…
>>>>
Ήρθε το 2008 και είπα να αλλάξω λίγο και έκανα την αρχή με το λογότυπο. Ελπίζω να σας αρέσει. Η ιδέα μου ήρθε από τον ανεπανάληπτο Καζαμία (
part 1) του «Ελεύθερου Βήματος», τον οποίο αξίζει να διαβάσετε. Επίσης διάβασα για τον Υπουργό μας στην ηλεκτρονική σελίδα της Ελευθεροτυπίας και τα μοιράζομαι μαζί σας: [«Αλληλεγγύη με αποδείξεις], [Ανδριάντας Καραθεοδωρή], [Εξαίρεση]. Και από το PRESS-GR: […έγινε συναλλαγή με εντολή Καραμανλή], [Για το παιδαγωγικό Ινστιτούτο].
>>>>
Δήμαρχε μην τους χρυσοπληρώνεις. Έτσι κι αλλιώς, τόσο μίσος που έχουν σ’ εμάς και ΤΖΑΜΠΑ θα σου κάνουν την μόστρα. Καλή χρονιά σε όλους…μα πιο πολύ σ’ αυτόν που άνοιξε τα χαρτιά του και υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια!!!

2 σχόλια:

  1. Ο κ. Αγγελόπουλος, οξυδερκής και προνοητικός ως εκεί που δεν παίρνει, μπήκε και στον κόπο και το κόστος να διατηρεί γραφείο στις Βρυξέλλες για να απορροφά προς όφελός μας κοινοτικά κονδύλια εκ του πλησίων. Και μερικοί σπεύδουν να του το... αναγνωρίσουν, κατακρίνοντας το πιο έξυπνο πράγμα που έκανε ποτέ Έλλην (και όχι μόνο) περιφερειάρχης, αυτοανακυρυσσόμενοι την ίδια στιγμή - και εξ ορισμού - ως "ΗΛΙΘΙΟΙ" και με τη βούλα!

    Και μπορεί να μην ανέχομαι το "ανθρώπινο" (είναι η αλήθεια) κουσούρι της ηλιθιότητας (πείτε με αυστηρό και... άσπλαχνο), αλλά εκείνο που ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ δεν ανέχομαι - και πιστεύω και κανείς άλλος, ακόμη και αυτοί που το... εξασκούν - είναι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ! Το πρώτο προκαλεί απλά απαξίωση (δικαίως ή αδίκως). Το δεύτερο... ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω δε ο νέος περιφερειάρχης να ακολουθήσει το έξυπνο παράδειγμα του προκατόχου του. Αν μη τι άλλο, γιατί είπαμε ότι -εξ ορισμού- όποιος αποστρέφεται το έξυπνο χαρακτηρίζεται ως "βλάκας"!!!

    Κι αυτή είναι ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΓΚΥΡΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και -συμπτωματικά και- προσωπική γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.