11.12.07

Ο νοικοκύρης και ανεξάρτητος Δημήτρης Κοτσάκης

Ας μην περιμένουμε να γίνει τίποτα και για αυτήν την χρονιά στον Δήμο Κομοτηνής. Ναι, δυστυχώς είναι η αλήθεια και δια στόματος Δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω μία από τις πολλές δηλώσεις του, κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού για το 2008 στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μπορεί στη πρώτη χρονιά να μην έγιναν έργα, το παραδέχθηκε και ο ίδιος στο αλησμόνητο Δημοτικό Συμβούλιο των «αποκαλύψεων» του Οκτωβρίου, αλλά γιατί αυτή η στασιμότητα και την δεύτερη χρονιά; Σύμφωνα με τον ίδιο η πρώτη χρονιά «χάθηκε» γιατί «νοικοκυρεύτηκε» το ταμείο του Δήμου Κομοτηνής! Άσχετα αν στον απολογισμό του 2005 και 2006 υπάρχει πλεόνασμα 1.000.000€!!! Η επόμενη; Είναι του σχεδιασμού και η επόμενη…της δημιουργίας.
Η δήλωση του Δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη:
«…από την στιγμή που αναλάβαμε την δημοτική αρχή, θεωρούμαι ότι όπως και είχαμε προεκλογικά δεσμευτεί, μετά τον απολογισμό του τι έχουμε παραλάβει, πλέον κλείνει ένας κύκλος και μπορούμε να στοχεύσουμε στην επόμενη μέρα. Θεωρώ ότι πρώτα νοικοκυρεύεις το ταμείο σου, μετά σχεδιάζεις και μετά δημιουργείς…»
Ακούστε την…


Το παραμύθι όμως δεν τελειώνει εδώ. Ακούσαμε από το στόμα του και για ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση του ιδίου, κατηγορώντας τους αντιπάλους του, της «Νέας Πορείας», ότι είχαν μιλήσει πριν τις βουλευτικές εκλογές για νίκη του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος άραγε δεν θυμάται προεκλογικά, που ο Δήμος Κομοτηνής ήτανε στο πόδι για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και την ΝΔ;
Η δήλωση του Δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη:
«…αυτό το οποίο πραγματικά μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν μιλάμε για Αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, όλοι σηκώνουν ψηλά την σημαία της ανεξαρτησίας, κατακρίνοντας τους άλλους ότι είναι εξαρτημένοι, αλλά σας θυμίζω ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάποιοι είχαν ευχηθεί ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι του ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές. Και τότε είχα πει, αυτά σε ότι αφορά την ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης και είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά. Άρα λοιπόν, όχι όποτε μας βολεύει η ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι άλλοι είναι εξαρτημένοι. Να θυμόμαστε πάντοτε τι λέμε…»
Ακούστε την…

Ευχαριστώ τους φίλους δημοσιογράφους για το ακουστικό υλικό των δηλώσεων του Δημήτρη Κοτσάκη. Το post αυτό, το έγραψαν οι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.