17.12.07

Και πάλι για τη σημαία

Ξανά για το θέμα της σημαίας που «σήκωσε» ευλαβικά ο Υπουργός Παιδείας από το κατεστραμμένο Λύκειο στο Παγκράτι. Τα περισσότερα τα έχουμε πει. Όλοι μας. Από μένα μέχρι το Λαζόπουλο. Να μην λησμονήσω απλά να σας γράψω, έτσι για να ενημερωθεί και η «νικήτρια» κ. Γιαμουστάρη, τι σχολιάζει έγκυρο περιοδικό:
«Πού έγιναν οι ζημιές;
Σε σχολεία που οι σύλλογοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν στη ΔΑΚΕ, και μάλιστα ένας διευθυντής είναι ο αιρετός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αθήνα. Ο οποίος βεβαίως βεβαίως βαθμολογήθηκε στη συνέντευξη με είκοσι, με μηδέν επιστημονικά μόρια. Την ίδια στιγμή που συνυποψήφιοί του με μεταπτυχιακούς τίτλους και διδακτορικά πήραν δωδεκάρια και δεκατριάρια. Επίσης και η ανάμιξη Χρυσαυγιτών στο σπάσιμο της πόρτας και η απουσία της αστυνομίας, τριάντα μέτρα απόσταση, κάνουν την υπόθεση να μυρίζει. Συνδικαλιστές της περιοχής μιλούν ανοικτά για προβοκάτσια. Όρκο δεν παίρνουμε, αλλά πολλές οι συμπτώσεις.
Πού ήταν αλήθεια ο υπουργός και τα στελέχια του τον προηγούμενο μήνα; Γιατί δεν πήγαν να δουν τα παιδιά και να συζητήσουν; Ποιον βολεύει τελικά η ιστορία, όταν όλη η δημοσιότητα επί μέρες ήταν στραμμένη στο 28ο Γυμνάσιο και Λύκειο;»

Αυτά γράφτηκαν. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Άραγε θα δημοσίευε κάτι τέτοιο, όχι για χρήματα, έτσι, για τη δημοκρατία και τον διάλογο ρε γαμώτο, ο...δημοκράτης και έγκυρος Φανφάνης;

logikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.