17.12.07

Δηλώσεις Τάσου Βαβατσικλή...

...μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και για το θέμα της έγκρισης ή μη της μελέτης εφαρμογής για το σχεδιασμό διαμόρφωσης υπαίθριων χώρων και εγκατάστασης χρηστικών μικροκατασκευών στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.

«…Θέλαμε να εκφράσουμε την αντίθεση μας, σε όσα διαμείφθηκαν και σε όσα ακολούθησαν από την αρχή του έτους, όσον αφορά το θέμα αντιμετώπισης από την δημοτική αρχή της πλατείας. Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής, δια της διευθύντριας, υπέβαλε μια πρόταση – μία μελέτη – ένα τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος που έχει διαμορφωθεί στην πλατεία για την οποία δεν είχαμε καμία αντίρρηση, μιας και η πρόταση αυτή της υπηρεσίας, κατά κάποιο τρόπο αντέγραφε την παλαιότερη δικιά μας, η οποία απορρίφθηκε από την ΕΠΑΕ.
Την πρόταση αυτή ήμασταν πρόθυμοι να την περάσουμε. Ακολούθησε η πρόταση του Δημάρχου να ερωτηθεί το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου του τμήματος Θράκης, δια εξουσιοδοτημένης επιτροπής, κατέθεσε κάποιες συγκεκριμένες παρατηρήσεις, οι οποίες μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους, αλλά το κυριότερο μας διαφυλάσσουν έναντι οποιασδήποτε ποινικής δίωξης.
Σκεπτόμενοι αυτά, η παράταξη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», απείχε της ψηφοφορίας, άσχετα αν διαφωνούμε από την όλη διαδικασία και άσχετα αν θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνδημότες μας επαγγελματίες που αναπτύσσουν δραστηριότητα στην Πλατεία Ειρήνης.
Επιτέλους, μια και επικαλούμαστε το Τεχνικό Επιμελητήριο και αυτό με την σειρά του έδωσε την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα της Καπναποθήκης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά και με τις συνεχείς προτάσεις του και παρατηρήσεις του έδειξε μια ζωντανή παρουσία στο χώρο της Θράκης, θα το επικαλούμαστε και θα το ζητάμε σε όλες τις αποφάσεις που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα στον Δήμο μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.