19.12.07

Από τους τελευταίους σε δημοτικότητα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης…

…σύμφωνα με την πρόσφατη μέτρηση της Metron Analysis

Σε τετραμηνιαία συνδρομητική ποσοτική έρευνα που διενήργησε η Metron Analysis, με προσωπικές συνεντεύξεις σε νοικοκυριά με την χρήση κάλπης, και ημιδομημένο ερωτηματολόγιο που περιελάμβανε και ανοικτές ερωτήσεις ο Υπουργός Παιδείας και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι από τους τελευταίους σε δημοτικότητα ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ. Η περιοχή έρευνας της δημοσκόπησης αφορούσε το σύνολο της χώρας, συμμετείχαν σε αυτή 2.207 πολίτες και ο χρόνος διεξαγωγής της ήταν από τις 21 Νοεμβρίου έως την 7η Δεκεμβρίου 2007.
Σε αυτήν, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης εμφανίζεται να «κατέχει» την 18η θέση, σε σύνολο 23, σε δημοτικότητα ανάμεσα στα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης. Συγκεκριμένα οι θετικές – μάλλον θετικές γνώμες για τον ίδιο είναι στο 24,3% και οι αρνητικές – μάλλον αρνητικές στο 30,2%. [ Δείτε την δημοσκόπηση εδώ ]


Λαβωμένος βγήκε, απ’ ότι δείχνει η σφυγμομέτρηση, από το επικοινωνιακό show στο σχολείο του Παγκρατίου με την ελληνική σημαία και διαψεύδεται η τοπική εφημερίδα «ο Χρόνος» που έγραψε πριν λίγες ημέρες ότι ξεπερνά σε δημοτικότητα πολλούς υπουργούς της κυβέρνησης. Με μια απλή ματιά διαπιστώνει κανείς ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ξεπερνά τους πιο «ήσυχους» και «αόρατους» υπουργούς (εκτός του Κώστα Χατζηδάκη), όπως τον Χρήστο Φώλια, Σωτήρη Χατζηγάκη, Μαργαρίτη Τζίμα και Αλέκο Κοντό. Σε ότι αφορά τους ψηφοφόρους της ΝΔ, τον κατατάσσουν και πάλι στην 18η θέση με ποσοστό 41,1% θετικών – μάλλον θετικών γνωμών.
Και εις «ανώτερα»!

Ευχαριστούμε το magali για τις πληροφορίες…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/12/07 01:10

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΑΝΦΑΝΗ "ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.