4.12.07

Κύριε Φανφάνη αφού είσαι άσχετος…

…τι θες και μπλέκεσαι με το ΠαΣοΚ;

Διάβασα στην στήλη «Μικροκομοτηναΐικα» της εφημερίδας «ο Χρόνος», το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, τις ιδέες και τις προθέσεις του Γιώργου Παπανδρέου για το μέλλον του ΠαΣοΚ. Ναι τις διάβασα στην εφημερίδα που κάθε λίγο προτρέπει τον Δήμαρχο ξηλώσει τους ανδριάντες του Γιώργου Γεννηματά και του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή. Στην εφημερίδα που εξυμνεί την συνεργάτες και υπαίτιους της απριλιανής δικτατορίας και προτείνει μάλιστα να δοθούνε τα ονόματα τους σε οδούς και πλατείες της Κομοτηνής. Ναι εκεί τις διάβασα!
Πέρα από αυτό όμως, ο αρθογράφος (είναι αυτός ή του τα γράφουνε άλλοι;) πέφτει και σε ανακρίβειες όσο αφορά την διαδικασία συγκρότησης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του Κινήματος, την γνωστή σε όλους μας ΚΟΕΣ. Γράφει λοιπόν σε ένα σημείο, «…για την κεντρική οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, εξελέγησαν στην Κομοτηνή η Όλγα Τσετινέ, στην Αλεξανδρούπολη ο Νίκος Ζαμπουνίδης και στην Ξάνθη ο Σωκράτης Ξυνίδης…»!!!!!!!!!! Δηλαδή με ποιον τρόπο εξελέγησαν;;; Είχαμε εκλογές, στήθηκε καμιά κάλπη για τα μέλη της ΚΟΕΣ;;; Άσχετοι άνθρωποι μιλούν περί σχετικών πραγμάτων, όπως λέει και ένα φίλος. Εγώ θα συμπληρώσω ότι η ημιμάθεια, είναι χειρότερη από την αμάθεια.
Γιατί δεν αφήνουν το ΠαΣοΚ στην ησυχία τους; Τους ενοχλεί και τώρα που είναι στην αντιπολίτευση ή τους ενοχλεί τώρα που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι σύντροφοι, μετά την 11η Νοεμβρίου, αγωνίζονται για την ΝΙΚΗ στις επόμενες εκλογές;
Μάλιστα ως ενεργός πολίτης ο Αλέκος Φανφάνης, που ενδιαφέρεται για το καλό του ΠαΣοΚ τοπικά καταθέτει και την γνώμη του, σύμφωνα πάντα με τις σκέψεις του Προέδρου του Κινήματος, για τον εκλεκτό του ΠαΣοΚ στις επόμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Κομοτηνής. «…όπως επίσης κι όλη η γνωστή ομάδα του ΠΑΣΟΚ Κομοτηνής τάχθηκε κατά του Γ. Παπανδρέου και αυτό όπως έγινε γνωστό θα γίνει αφορμή όπως η επιλογή του προσώπου του ΠΑΣΟΚ για τον δήμο Κομοτηνής, να προσανατολισθεί σε κάποιο νέο πρόσωπο…».
Σημασία Αλέκο έχει το ΠαΣοΚ στις επόμενες δημοτικές εκλογές να είναι ενωμένο. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΣΧΗΜΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΟΤΣΑΚΗ.
Τότε όμως να σε δω! Που θα χάσεις τον καλύτερο σου πελάτη…

Nivas comments

1 σχόλιο:

  1. Για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της πόλης, Nivas, όπως ήρθαν τα πράγματα, η πόλη θα πρέπει και να ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ πρώτα.

    Ο επόμενος δήμαρχος, όποιος και να 'ναι, θα πρέπει πρώτα να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ εκεί που σταμάτησε ο Τάσος. Οπότε, για την ώρα, άσε ήσυχο το "παρακάτω", μέχρι να... ξαναεφεύρουμε τον τροχό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.