3.12.07

Εδώ Στυλιανιδιστάν (πράξη 30…του προϋπολογισμού)

>>>>
Εδώ Στυλιανιδιστάν! Ακούτε;
>>>>
Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Κομοτηνής για το οικονομικό έτος 2008. Υπέρ ψήφισαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Σύγχρονης Πόλης» και κατά αυτοί της «Νέας Πορείας», ο Σταμάτης Μαρούδας με τον Μουσταφά Μετίν και με βαριά την καρδιά ο Δάμωνας Δαμιανός.
>>>>
Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτόν τον έρωτα μεταξύ του Δημάρχου και του Δάμωνα! Τόσο στις τοποθετήσεις τους, όσο και στις δευτερολογίες τους, ο ένας κοιτούσε τον άλλον στα μάτια και οι φιλοφρονήσεις «έπεφταν» βροχή! Μάλλον δεν αργεί η ανακοίνωση της συνεργασίας τους.
>>>>
Όσο για τον Σταμάτη Μαρούδα, έκλεψε την παράσταση. Μίλησε επί παντώς επιστητού, ήταν καυστικότατος εναντίον του Δημήτρη Κοτσάκη και προκάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους της «Σύγχρονης Πόλης» λέγοντας λίγο πολύ ότι δεν έχουν καμιά δουλειά στο Δημοτικό Συμβούλιο…ως μέτοικοι!

>>>>
Η μοναδική που θίχτηκε πάρα πολύ και το έδειξε, ήταν η πρόεδρος της ΔΕΠΑΚ Ελπινίκη Μουστάκα, που ρώτησε το πρόεδρο του σώματος αν μπορεί να καθίσει (μετά την καθιερωμένη βόλτα της για τσιγάρο) στα έδρανα, αφού δεν είναι Κομοτηναία. Ήταν που ήταν κρύα η μέρα, μας πάγωσε και με το αστείο της η Πρόεδρος. Έμαθα ότι θα πνίξει τον πόνο της με χριστουγεννιάτικο ταξίδι και ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ και για Πρωτοχρονιά και ΠΑΛΙ ΣΕ SPA ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
>>>>
Ο εορταστικός διάκοσμος της πόλης τοποθετήθηκε…σχεδόν παντού! Για μια ακόμη φορά προτιμήθηκε εταιρία εκτός Κομοτηνής, από το Αγρίνιο συγκεκριμένα, και για την τοποθέτηση του προτιμήθηκε εταιρία από πού;;; Ε από την Θεσσαλονίκη φυσικά! Ρε μανία ο Κοτσάκης με την συμπρωτεύουσα! Δήμαρχος στην Θεσσαλονίκη θέλει να κατεβεί; Πάντως πιο πολλές πιθανότητες έχει να βγει εκεί, γιατί εδώ…ολίγον χλωμό το κόβω.
>>>>
Κάποιος μου είπε ότι για πρώτη φορά μπήκανε τόσα στολίδια στην πόλη. Γι’ αυτό ξοδεύτηκαν και τόσα πολλά λεφτά (200.000€). Δυο ερωτήματα έχω να θέσω. Πρώτον, αφού σύμφωνα με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη δεν υπάρχουν λεφτά, γιατί ξοδεύει ένα τόσο τεράστιο ποσό για τον στολισμό και δεύτερον, τώρα που ανεβαίνουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ και θα πληρώνουμε περισσότερα στους λογαριασμούς, την λυπητερή σε κατανάλωση ρεύματος από τα στολίδια ποιος θα την πληρώσει;
>>>>
Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση τηρεί την υπόσχεση της. Όλοι οι πλημμυροπαθείς πήραν τελικά, μετά από πιέσεις του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Υπουργείου Εσωτερικών, τα ΤΡΙΑ…των παραπάνω! Που είναι τα χρήματα οεο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.