14.11.07

Επιστολή Κώστα Σκανδαλίδη στους «ηλεκτρονικούς» του φίλους

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Φίλες και Φίλοι,
Σας ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία σας μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ακόμη περισσότερο για τα όσα αναφέρετε στις επιστολές σας. Όπως έχω επανειλημμένα τονίσει η 11η Νοεμβρίου δεν ήταν το τέλος μίας διαδρομής, αλλά η αρχή μίας νέας εποχής για το ΠΑΣΟΚ και είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να είναι θετική και νικηφόρα.
Μου δόθηκε η ευκαιρία , όλη αυτή την περίοδο, να συνομιλήσω με τους πολίτες και τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα και διαπίστωσα ότι οι απόψεις για μια νέα δομή και λειτουργία του Κινήματός μας στηριγμένες στη συλλογικότητα και τη συμμετοχή είναι πλειοψηφικές και ελπιδοφόρες ενώ ταυτόχρονα έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για εμβάθυνση και πολιτική συζήτηση που θα καταστήσει την Κυβερνώσα Αριστερά πλειοψηφικό Ρεύμα στην Κοινωνία και θα δώσει τη Νίκη στο ΠΑΣΟΚ ενάντια στη συντηρητική και αδιέξοδη πολιτική της Κυβέρνησης της ΝΔ.
Τώρα είναι η ώρα για ανασύνταξη και ανανέωση των δυνάμεών μας με πολιτική ουσία και περιεχόμενο. Τώρα είναι η ώρα της δουλειάς και της πραγματικής Αλλαγής και Ανατροπής. Με συντροφικούς χαιρετισμούς.

Κώστας Σκανδαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.