13.11.07

Εδώ Στυλιανιδιστάν (πράξη 26)

>>>>
Εδώ Στυλιανιδιστάν! Ακούτε;
>>>>
Μα παντού προκαλεί ένταση. Όπου κι αν πηγαίνει. Κι ακόμα να φανταστεί κανείς ότι δεν ξεκίνησε η Αναθεώρηση του Άρθρου 16. Αφού μετά από δύο μήνες μας έκανε την τιμή, η Αυτού Εξοχότης Ευριπίδης Στυλιανίδης και επισκέφθηκε την Κομοτηνή οι φοιτητές πάλι επάνω του. Πιο ήπια αυτή την φορά, αλλά με συνοδεία των ΜΑΤ. Δεν έγινε και της Άρτας.
>>>>
Στην Άρτα…έγινε του γιοφυριού. Το καλό και φτωχό παιδί της Ξυλαγανής κι ενώ πήγαινε στο ΤΕΙ της πόλης για την σύνοδο των προέδρων των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων δέχθηκε, αντί για γλείψιμο που έχει συνηθίσει, το γιουχάισμα και την επίθεση των παρευρισκομένων φοιτητών της ΠΚΣ [ δείτε καλωσόρισμα ]. Από την μήνη των σπουδαστών δεν ξέφυγε και η προσωπική φρουρά ασφαλείας του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το προαύλιο της Σχολής.
>>>>
Ένα παράξενο πράγμα όμως. Ενώ στην Κομοτηνή μπορεί και τα βρίσκει με το ΚΚΕ και τους εκπροσώπους του, μακριά απ’ αυτήν δεν υπάρχει κώδικας επικοινωνίας.
>>>>
Το νούμερο προσέλαβε επικοινωνιολόγο. Έλεος τι θα δούνε ακόμα τα ματάκια μας. Από πού τον πληρώνει άραγε; Από κονδύλια του Δήμου ή από την τσέπη του; Το δεύτερο σίγουρα αποκλείεται!
>>>>
Χάσαμε!!! Μπορεί στην Θράκη ο Βαγγέλης Βενιζέλος να κέρδισε σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών, όμως η ύπαιθρος τον «πρόδωσε». Δηλαδή ποια ύπαιθρος; Η μειονότητα να λέμε καλύτερα, με αρχηγό τον βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν. Καλά αν ο ΓΑΠ περίμενε από τους ανένταχτους «βαρόνους» που τον υποστήριζαν να δει άσπρη μέρα…κλάψτα, άστα να πάνε. Δεν θέλει να τους βλέπει κανείς!
>>>>
Η Ν.Ε. Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγάλει ένα ευχαριστήριο προς τον Περιφερειακό Συντονιστή του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του Κινήματος, Κώστα Χουβαρδά και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, για την άριστη οργάνωση (παρά τα όποια προβλήματα) της διεξαγωγής των εκλογών. Εγώ ψήφισα στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή. Αν βλέπατε από κοντά αυτό που γινότανε στην ΔΕΘ, χώρος διεξαγωγής της ψηφοφορίας, δεν θα το πιστεύατε. Κομοτηνή και πάλι Κομοτηνή.
>>>>
Από την PIAZZA del POPOLO ανακοινώνεται ότι το Στυλιανιδιστάν (πράξη 26) φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Κωνσταντίνου και όχι αυτήν που εκ παραδρομής στάλθηκε στα ΜΜΕ της περιοχής. Χα χα χα!!!

Γράφει ο Μιχάλης «Without Logo This Time» Κωνσταντίνου
mixakosta@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.