19.11.07

Εδώ Στυλιανιδιστάν (πράξη 27…και αντιπλημμυρική)

>>>>
Εδώ Στυλιανιδιστάν! Ακούτε;
>>>>
Ο Βασιλιάς είναι όντως γυμνός και κάνει μπάνιο στα λασπόνερα!!! Κουράγιο έδωσε ο Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης στους συντοπίτες του πλημμυροπαθείς, από την χλιδάτη κατοικία του στην Γλυφάδα. Καθισμένος μπροστά στο τζάκι του και βλέποντας τηλεόραση συμπονούσε τους Ροδοπίτες που έβλεπαν να χάνονται οι περιουσίες τους από τα ορμητικά νερά των χειμάρρων. ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ!
>>>>
Πάντως συγχαρητήρια δίνω στον Υφυπουργό Παιδείας και Αρκάδα Βουλευτή Ανδρέα Λυκουρέντζο που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στους τόπους καταστροφής της περιοχής και αντιμετώπισε αντρίκια την δικαιολογημένη οργή των κατοίκων της Αρκαδίας (είχαμε κι εκεί πλημμύρες).
>>>>
Ο Σερραίος κουμπάρος όμως του Ευριπίδη, αν και 80 χιλιόμετρα μακριά, δεν μας έκανε την τιμή να βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Ροδόπης. Θα χαλούσε η εικόνα του Πρωθυπουργού αν βρισκόταν και αντιμετώπιζε την οργή των ανθρώπων που είδαν να καταστρέφονται οι περιουσίες τους. Τι σου είναι αυτοί οι επικοινωνιολόγοι…
>>>>
Και μιας ο λόγος για επικοινωνιολόγους, ο δικός μας τι κάνει; Του Δημάρχου ντε! Τι θα τον συμβουλέψει τώρα; Πάντως η διαφορά πολιτικών ανδρών είναι εμφανής. Ο μεν Νομάρχης Άρης Γιαννακίδης βρίσκεται παντού και βρίσκει το θάρρος να αντιμετωπίζει τους πολίτες, ο δε Δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης είναι κρυμμένος. Εμφανίστηκε λέει στον Ήφαιστο…Ναι, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ.

>>>>
Και όταν ο Νομάρχης του «έριξε» την ευθύνη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του
ALPHA για το ποιος πρέπει να ενδιαφερθεί για τη στέγαση των πλημμυροπαθών, ο ίδιος απάντησε ότι το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης είναι ανοιχτό και τους περιμένει!!!!!!
>>>>
Μια λεπτομέρεια που δεν προσέξατε…Ο Νομάρχης μιλούσε από κινητό τηλέφωνο, γι’ αυτό και έκανε διακοπές, διότι ήταν και πάλι στις περιοχές που χτυπηπήθηκαν περισσότερο από την βροχή, ενώ η Αυτού Μεγαλειότης Δήμαρχος από σταθερό τηλέφωνο, μιας και ήταν στο γραφείο του και συντόνιζε (!!!!!!) από εκεί.
>>>>
Τα άκουσε για τα καλά όμως ο Κοτσάκης και στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στου
ALPHA και στου MEGA από τους κατοίκους του Ηφαίστου ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ σήμερα το πρωί στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ. Εγώ τους έβαλα…
>>>>
Αλλά να μην τον αδικούμε τον άνθρωπο. Το παραδέχθηκε! Δεν έκανε ακόμα τίποτα, γιατί απλούστατα προσπαθούσε να «νοικοκυρέψει» τον Δήμο Κομοτηνής. Έλεος!
>>>>
Και για να μην ξεχνιόμαστε…Από την PIAZZA del POPOLO ανακοινώνεται ότι το Στυλιανιδιστάν (πράξη 27…και αντιπλημμυρική) φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Κωνσταντίνου και όχι αυτήν που εκ παραδρομής στάλθηκε στα ΜΜΕ της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.