2.9.07

Ενημέρωση για τους ετεροδημότες

Φίλες και Φίλοι,
Η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης έφθασε.
Ο Κ. Καραμανλής και η Κυβέρνησή του κάτω από το βάρος των προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί στη χώρα, σύρονται στη μόνη επιλογή που τους απέμεινε, την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 16 του Σεπτέμβρη.
Το ΠΑΣΟΚ προχωρά στην εκλογική αναμέτρηση με ανανεωμένο το στελεχιακό δυναμικό του με ένα πλήρες – αξιόπιστο και αποτελεσματικό πρόγραμμα , το οποίο θα θέσουμε σε εφαρμογή αμέσως μετά την εκλογική Νίκη για να δώσουμε διέξοδο στα αδιέξοδα που δημιούργησε με την πολιτική της η ΝΔ.
Για να δώσουμε στον Έλληνα πολίτη σιγουριά ελπίδα και προοπτική για νακλείσουμε τα ρήγματα της ανισότητας και να επαναφέρουμε το αίσθημαδικαιοσύνης στον λαό μας, για να δώσουμε ξανά νόημα στις λέξεις ανθρωπιά, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, αξιοκρατία, διαφάνεια, ισότητα.
Για να ξαναλειτουργήσουν Δημοκρατικά οι Θεσμοί και τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας, για να επανέλθει η χώρα στην αναπτυξιακή της πορεία και να αποκατασταθεί το διεθνές της Κύρος.
Διαχρονικά κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος παίζουν οι ετεροδημότες. Το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διευκολύνει την μετάβαση των ετεροδημοτών στην Εκλογική τους Περιφέρεια διαμόρφωσε τον παρακάτω σχεδιασμό που θα βρείτε στα ακόλουθα έντυπα που επισυνάπτονται:
* Έντυπο 1 (Μετακίνηση Ετεροδημοτών με Αεροπλάνο/Πλοίο)
* Έντυπο 2 (Μετακίνηση Ετεροδημοτών με Τρένο/Λεωφορείο)
Ενημερώστε φίλους και γνωστούς που θέλουν να μετακινηθούν στον τόπο που ψηφίζουν να επικοινωνήσουν έγκαιρα με την Επιτροπή Ετεροδημοτών, Τζαβέλλα 8, Αθήνα, Τηλ.210-3896-300-2, FAX 210-3896-431, email: eterodimotes@pasok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.