4.9.07

Προς του απανταχού Ελληναράδες της ΝΔ

Καταρχήν θέλω να δηλώσω ότι ποτέ δεν συμμερίστηκα την απόφαση του ΠαΣοΚ για ένταξη του Αχμέτ Χατζηοσμάν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Ροδόπης. Γενικά ποτέ δεν ήμουνα της λογικής βάλτε όποιον να’ ναι, αρκεί να φέρει ψήφους για να κερδίσουμε το νομό. Ίσως φταίει ότι είμαι μιας άλλης σχολής, που πρώτα κοιτάει οι εκλεκτοί να μπορούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο, αλλά και να εκφράζουν τα λαϊκά στρώματα. Δυστυχώς τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να εκφράσει ο συμπαθής κατά τα άλλα αντινομάρχης και Θεολόγος Αχμέτ Χατζηοσμάν.
Αλλά έχω μια απορία. Ο πόλεμος που δέχεται το τελευταίο διάστημα από μερίδα του τύπου για το παρελθόν του καθώς και τα προσωπικά του πιστεύω εν μέρει μπορεί είναι σωστός, αλλά γιατί εθελοτυφλούν οι συγκεκριμένες εφημερίδες και για τον έτερο μουσουλμάνο βουλευτή της ΝΔ Ιλχάν Αχμέτ;
Σήμερα καταθέτουμε την εφημερίδα που εκδίδει καθώς και το φυλλάδιο του, που είναι γραμμένο στην τούρκικη γλώσσα. Μέσα μπορείτε να διακρίνεται αυτά τα οποία χλευάζετε και κοροϊδεύετε στον Χατζηοσμάν. Ο νοών νοεί τω.




2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/9/07 23:31

    Με βάση το παραπάνω θέμα , πολύ ευχαρίστως να σας πούμε και εμείς την γνώμη μας.

    Πρώτον.
    Για τον κ Ιλχάν σαφώς και λάβαμε θεση με αρθρο μας πριν καιρο.Αν δεν κανουμε λαθος το εχετε ηδη αναρτημενο και στο ιστολογιο σας.

    Δευτερον.
    Σας θυμιζει το παρακατω τιποτα;
    "Ο κ.Χατζηοσμάν είναι και παραμένει ο έτερος πόλος μιας μεγάλης κρίσης και εθνικιστικών αντιπαραθέσεων που έζησε ο τόπος (1989-1990) και για την οποία ο ίδιος δεν προχώρησε ποτέ στην αυτοκριτική του. Ενώ σήμερα προβάλλεται ως ιδεολογικός εκφραστής του πολιτικού ισλάμ στη μειονότητα. Η πιθανή επιλογή του θα σημάνει και την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν. Μια ιδεολογική και πολιτική οπισθοδρόμηση."

    Ασφαλως και δεν ειναι αποσπασμα απο ιστοσελιδα "Ελληναρα" αλλα καποιου αλλου που ασφαλως τον γνωριζετε πολυ καλα.

    Τριτον.
    Ο κ Ιλχαν διετελεσε ηδη βουλευτης και ολοι πλεον γνωριζουμε μεχρι που μπορει να απλωσει τα ποδια του.
    Εξαλλου τα οσα κατα καιρους ειπε στην βουλη , κατακριθηκαν αμεσως απο την Ν.Δ.

    Τεταρτον
    Ποτε δεν υπηρξε προεδρος κομματος.εν αντιθεσει με τον κ Χατζη οσμαν,ο οποιος οσο και να θελουν καποιοι για μας πεισουν για το αντιθετο παρεμενει προεδρος του D.E.P.

    Πεμπτον
    Πως νομιζετε οτι θα πορευοταν απο εδω και εμπρος ο Ιλχαν , εχοντας αντιπαλο τον "πολυ" Χατζηοσμαν; Πως θα επειθε το προξενειο τους μουσουλμανους να μοιρασθουν οι ψηφοι και στα 2 μεγαλα κομματα (το ξερετε οτι παντα ετσι γινεται), αν και οι δυο υποψηφιοι βουλευτες δεν ελεγαν πανω κατω τα ιδια πραγματα;
    Εδω θελω να επισημανω οτι η μειονοτητα παντα πριμοδοτει με ψηφους το κομμα που θα κερδισει τις εκλογες. Ε να μην λεει οτι βοηθησε την κυβερνηση νσ εκλεγει και πρεπει να της δωθουν ανταλλαγματα;

    Εκτον.
    Μπορει καποιος να μας εξηγησει τι ακριβως εννοει η πρωτη παραγραφος των μετρων που προτεινει το Πασοκ για την μειονοτητα;

    Εβδομον
    Τι να πει και στο κατω κατω ο αριστεροδεξιος κ Ντεντε , τον οποιο εχουμε καταχεριασει μεσα απο την ιστοσελιδα μας ουκ ολιγες φορες.

    Ογδοον
    Στον γειτονικο νομο Ξανθης τα 2 μεγαλα κομματα κατοπιν συνενοησης δεν υπεκυψαν στις πιεσεις των μουσουλμανων και εκαναν αυτο που επρεπε να κανουν (εκει το παθημα με την Καραχασαν τους εγινε μαθημα) Στην Ροδοπη γιατι δεν εγινε συνενοηση; Ποιο κομμα πιαστηκε "κοροιδο" και νομισε οτι ανακαλυψε το "πριγκηποπουλο" που θα το σωσει.

    Ενατον
    Μια απλη ερωτηση . Οι 17.000 ψηφοι με πολυσταυρια σε ποσες χιλιαδες ψηφους μεταφραζονται σε μονοσταυρια;

    Δεκατον
    Ισως το μοναδικο παρηγορο στην ολη υποθεση. Πλεον στην Τουρκια δεν κανουν κουμαντο οι στρατιωτικοι και ισως επιτελους βρεθει μια διοδος συνενοησης με την γειτονα χωρα. Το μελανο του θεματος; Η ανοδος των γκριζων λυκων οι οποιοι πηραν θαρρος και οργιαζουν στην Θρακη ΤΠΕΡ ΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ

    Αντιο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/07 09:51

    ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΛΧΑΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΥΠΟ...
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ Β' ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.