3.9.07

Η Ροδόπη Πρωταγωνιστής

Τελικά η Ροδόπη είναι πρωταγωνίστρια, σύμφωνα με το παλιό σύνθημα του Ευριπίδη Στυλιανίδη το 2004. Αλλά τι πρωταγωνίστρια;
Γινόμαστε συνεχώς ρεζίλι, μαθαίνοντας το πανελλήνιο τα «κατορθώματα» του υφυπουργού μας. Το Έθνος της Κυριακής, στις 2 Σεπτεμβρίου, στη σελίδα 23 αναφέρεται στους ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ της Νέας Δημοκρατίας, που πάνω στις στάχτες των πυρκαγιών και χωρίς σεβασμό προς τους νεκρούς, διάφοροι τυχάρπαστοι υποψήφιοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έκαναν παρά το εθνικό πένθος, προεκλογικές εκδηλώσεις. Διαβάστε το σχόλιο της εφημερίδας:
«…ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΑΛΙ ο υφυπουργός και κουμπάρος του κ. Καραμανλή, Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ η χώρα είχε τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η αγωνία κορυφώνονταν για το εν εξελίξει ολοκαύτωμα, πραγματοποιούσε το πρωί της Κυριακής, 26 Αυγούστου, προεκλογική συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο, με ακροατήριο τους αστυνομικούς του νομού…»

Το ρεζίλι όμως συνεχίζεται. Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», της ίδιας ημέρας, αναφέρεται στο ίδιο γεγονός με τίτλο «Ψάρευαν ψήφους, αδιάφοροι για την εθνική τραγωδία. Oι συγκεντρώσεις Βουλγαράκη, τα πυροτεχνήματα Κεφαλογιάννη και ο Στυλιανίδης με τους αστυνομικούς».
Η εφημερίδα γράφει: «…Μάζωξη για αστυνομικούς.
Κυριακή 26 Αυγούστου, 11.15. Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Στυλιανίδης διοργανώνει προεκλογική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο της Κομοτηνής Chris and Eve. Ο κ. Στυλιανίδης μιλάει σε δεκάδες παρευρισκόμενους αστυνομικούς, οι οποίοι προσκλήθηκαν τηλεφωνικά από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού το βράδυ του Σαββάτου για να παραστούν το επόμενο πρωί και ώρα 11.15 στην εκδήλωση.
Την επομένη κιόλας, και αφού το θέμα διέρρευσε μέσω του τοπικού Τύπου, το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι
«στο πλαίσιο της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μετά τις μεγάλες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα, ο υφυπουργός συγκέντρωσε τους αστυνομικούς υπαλ- λήλους του Νομού Ροδόπης και τους ζήτησε ενισχύοντας το έργο των δυνάμεων της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση…»

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/9/07 13:36

    Αληθεύει και ότι οι business...του μπαμπά του θα γίνουν πρωτοσέλιδο στον αθηναϊκό τύπο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/07 13:39

    NAI
    NAI
    NAI
    NAI
    NAI
    NAI
    NAI
    NAI
    NAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.