3.9.07

Καραμανλής εργαζόμενος

Επιτέλους! Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ! Αντί να πάει ο Καραμανλής στις Βρυξέλλες για τους αγρότες όπως υποσχόταν, έφερε τις Βρυξέλλες στους (καμένους) αγρότες της Πελοποννήσου. Με ελικόπτερο βέβαια, μην έχουμε τίποτα απρόοπτα γιουχαΐσματα.
Επιτέλους! Ο πρωθυπουργός (φαίνεται να) εργάζεται! Τιμά τα ένσημά του. Με βαθυστόχαστο επαγγελματικό ύφος και φωτογράφο τον Τεό εξηγεί, επιδεικνύει, οραματίζεται «επί χάρτου» ωμού μετά του αξιότιμου κυρίου Μπαρόζο. Μέσα στο Hellenic Airforce 1 σε high tech περιβάλλον. Έτσι, να ψαρώνουν γιαγιούλες και οξυγονοκολλητές! Παπαγαλάκια και «γαλάζια παιδιά»!

Μετά την κουραστική και παραγωγική συνάντηση με τον προφανέστατα πρεσβύωπα Μπαρόζο, ανακοίνωσε γεμάτος δημιουργική κούραση: «Τα καταφέραμε! Το λύσαμε το πρόβλημα! Εκεί που απέτυχαν χιλιάδες νομπελίστες, εμείς τα καταφέραμε μετά από ιδρώτα!»
1. Θα δώσουμε λεφτά για την ανασυγκρότηση. Μιλάμε για πολλά λεφτά. Αδιακρίτως...Το πιάσατε το υπονοούμενο ελπίζω...
2. Κόλαση εκεί κάτω, κόλαση! Καλά που υπάρχουμε εμείς οι πολιτικοί να λαμβάνουμε μέτρα!
3. Από ψηλά δεν είναι άσχημα, λέμε να κάνουμε έναρξη της περιόδου «τουρισμός στα καμένα 2007» Θα χεστούμε στο τάλιρο.
4. Για τους πλημμυροπαθείς της Κασσάνδρας, επειδή όντως δεν κάναμε τίποτα μετά τις περσινές φωτιές και μια βροχή τους έπνιξε, το κράτος της μηδενικής ανοχής θα σταθεί και πάλι δίπλα τους. Έδωσα εντολή στον Αλογοσκούφη να ετοιμάσει έκδοση επιδόματος φουσκωτού! Ε πέστε μου, είμαστε με το λαό ή όχι;»

logikos

1 σχόλιο:

  1. Τώωωρα μάλιστα! Τα... "μεγάλα πνεύματα" συναντώνται!

    Αλλά το "μεγάλα" σημαίνει μάλλον "χοντρά". Κι όταν ο φίλος μου ο Ηλίας φώναζε τους πάντες χοντρούς, εξηγούσε (σε μερικές "τσίχλες" που τον ρωτούσαν γιατί τους λέει έτσι) ότι εννοεί "χοντρούς" στον εγκέφαλο!

    Ταιριάζει διάνα! Ο ένας χοντροκέφαλος δείχνει στον άλλο χοντροκέφαλο κάτι που ουδείς εκ των δύο μπορεί να αντιληφθεί και -το χειρότερο είναι ότι- κανείς εκ τους δύο δεν έχει έναν άνθρωπο αρκετά οξυδερκή ώστε να μπορέσει να τους το εξηγήσει κιόλας!!!

    Τουλάχιστον o Clinton, αν και "Πατούχας", είχε καναδυό συμβούλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.