5.9.07

Ελληναράδες...η συνέχεια

Η μοναδική επίσημη, ξεκάθαρη και απολύτως ντοκουμενταρισμένη τοποθέτηση σε ευαίσθητα θέματα από ελληνικό πολιτικό φορέα, είναι αυτή του ΠΑΣΟΚ (ως συνήθως) με την ιστορική επερώτηση των 33 βουλευτών του. «Πατριωτισμός είναι η αλήθεια» όπως λέμε εμείς και η έντιμη και σοβαρή διαχείριση των κρατικών υποθέσεων προσθέτω εγώ. Και όχι οι εκ του ασφαλούς θεατρικές ψευτοηρωικές κραυγές εθνικής συγκίνησης και ανατριχίλας κάποιων από τους συμπατριώτες μας, κολλημένους με ανάδελφους, συνομωσίες και τους μονίμως «κατατρεγμένους» Έλληνες υπερανθρώπους. (Δείτε εδώ την επερώτηση)
Θα θέλαμε να ψάξετε για την απάντηση σε αυτήν την επερώτηση, της υπουργού Εξωτερικών κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και του υφυστάμενου της Ευριπίδη Στυλιανίδη…ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

1 σχόλιο:

  1. Στην εξωτερική πολιτική, η Ελλάδα είχε ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΝ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αρνητικό πρόσημο.

    Γιατί οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επερωτούν, την ώρα που ξέρουν ότι -πλην δύο εξαιρέσεων- επανήλθαμε στο... φυσιολογικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.