5.9.07

Πάλι ρεζίλι μας κάνανε!

Εχθές μας πήρε πρέφα και η Ευρώπη και είπε ότι η Ελλάδα υποχρεώνεται να διασφαλίσει την προστασία των δασών. Εμμέσως πλην σαφώς εννοούσε ότι πρέπει να προστατευθεί κατά κάθε αναθεώρησης το Άρθρο 24, αφού η εξαγγελία αναθεώρησησής του και μόνον ευθύνεται για τις φωτιές (φανταστείτε τι θα γίνει αν…αναθεωρηθεί κιόλας!).
Και τι βγαίνει και λέει η κυβέρνηση -που μέχρι εκείνη την ώρα προσποιούταν ότι νοιάζεται τα δάση- δια στόματος Ρουσσόπουλου; Ότι η ΕΕ δεν μπορεί να παρεμβαίνει στα εσωτερικά μας! Δηλαδή ότι ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΔΑΣΗ, ασχέτως αν όλοι έχουν πάρει πρέφα ότι είναι (μαζί με μας) υπεύθυνη για τις φωτιές! Γιατί, ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ (ιδιώτες και ξενοδόχοι) ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ; Που θα χτίσουν κι αυτοί οι έρμοι;
ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ! Και το πιο αξιοπερίεργο, που χρήζει άμεσης ψυχιατρικής εξέτασης είναι ότι ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ! Και φυσικά δε μιλώ για τους ξενοδόχους, αλλά για... τους αποδέλοιπους!!!
Εγώ αν ήμουν κάτοικος Καϊάφα, θα είχα ήδη οργανωθεί με τους συντοπίτες μου ώστε να κόψουμε κάθε όρεξη ανοικοδόμησης οπουδήποτε στην καμένη περιοχή. Με ηρεμία, ή με τη βία! Κι ας έχουν άδεια ανοικοδόμησης που, εκ των πραγμάτων, είναι ΑΚΥΡΗ (!!!), αφού αντιβαίνει στο λαϊκό συμφέρον και καταχράζεται εθνικό πλούτο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ξέρετε. Είχα ο ίδιος οργανώσει μια κίνηση εναντίον μεγάλης εταιρίας καλωδιακής τηλεόρασης στη Santa Monica των Η.Π.Α. (την περίοδο 2000-2001), που «πετάχτηκε έξω» από κτιριακό συγκρότημα 110 διαμερισμάτων εντός 6 μηνών από την έναρξη της προσπάθειας μας προς όφελος άλλης (που δεν την ήθελε το management γιατί τους δεν έδινε καλές…προμήθειες) και ακολούθως χρεοκόπησε κιόλας.
Και το έκανα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ…ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ SKY SPORTS!!! Γελάτε όσο τραβά η ψυχή σας κι άμα θέλετε το πιστεύετε! Αλλά αυτοί που ξέρανε την «OPTEL», μπορεί να ξέρουν και την ιστορία...
Α! Και έφερα και την εταιρία που ήθελα εγώ αλλά δεν ήθελε το management (και η οποία πριν λίγα χρόνια επίσης χρεωκόπησε – μα…περονόσπορος έχει πέσει;). Και όπως σας είπα, πήρε 6 μήνες και δε με δυσκόλεψε σταλιά!
Όταν κάποιος (οποιοσδήποτε) άπαντά όπως απάντησε η κυβέρνηση στην ΕΕ, δείχνει πρόθεση και δόλο. Αν έχει γίνει και αιτία να καεί ο τόπος και να πεθάνουν άνθρωποι, είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ και κατ' ελάχιστον ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και κατά μέγιστο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ! Περιμένω δε να μου γράψετε τι προβλέπει ο νόμος γι' αυτούς, αφού…κάπου διάβασα τι τους κάνουμε, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ…Εκτός δε αν κανείς αφελής νομίζει ότι «προδότης» χαρακτηρίζεται κάποιος μόνον σε καιρό πολέμου, οπότε πρέπει να επέμβει ο…Μπαμπινιώτης ή η…δασκάλα με το χάρακα!
Εγώ περιμένω να δω τόσο τι θα γίνει με το 24 (και πόσο καλά μπορεί να μας αστυνομεύσει η ΕΕ) όσο και το τι θα κάνει η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ προσεχής κυβέρνηση -και ΟΠΟΤΕ ακολουθήσει αυτήν της ΝΔ- εναντίον ΠΡΩΤΑ αυτών που έδωσαν με τις εξαγγελίες αναθεώρησης το έναυσμα «ΠΥΡ», όσο και αυτών που…συμμορφώθηκαν με την εντολή και σκότωσαν κόσμο!
Γιατί εμένα τώρα το πρόγραμμα και μόνον του ΠΑΣΟΚ, ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!!! Θέλω κι άλλα! Κι άλλα πολλά!!!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.