17.9.07

Τζάμπα προσδοκίες

Το τι πούλησε ο Δημήτρης Κοτσάκης την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών είναι λίγο πολύ γνωστό…ΑΕΡΑ! Μην γνωρίζοντας τι δουλειά τον περιμένει στο τιμόνι του Δήμου Κομοτηνής και γνωστός σε επαγγελματικούς κύκλους συναδέλφων του για την τεμπελιά του, τα βρήκε δύσκολα. Και τώρα που τα μηνύματα έρχονται από παντού θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.
Έχοντας η ΝΔ την δημοτική αρχή στα χέρια της περίμενε κανείς μια εύκολη επικράτηση…τουλάχιστον όσο αφορά τον Δήμο Κομοτηνής. Τα αποτελέσματα όχι μόνο δεν τους δικαίωσαν αλλά απέδειξαν περίτρανα ότι ο Δήμος Κομοτηνής είναι ένας δημοκρατικός δήμος. Αν βάλουμε και το ενδεχόμενο ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι η τελευταία για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Νομό, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος ν’ αρχίσει σε λίγο καιρό να νιώθει μοναξιά, τότε συμφωνούμε σε όλα τα παραπάνω.
Όμως η «Σύγχρονη Πόλη» έχει ξεχάσει κάτι πολύ βασικό. Τους δημότες! Υποσχέθηκε τόσα πολλά και δυστυχώς όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά δεν το προγραμμάτισε κιόλας. Απόδειξη σ’ αυτά η επιστολή – παραίτηση του Βαρδή Χαρκιανάκη από το προεδρείο του συλλόγου Γαμπρών και Νυφάδων Θρυλορίου με σαφείς υπαινιγμούς προς τον Δήμαρχο.

«Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου, έδωσα την παραίτησή μου στο ΔΣ του Συλλόγου, για τα εξοντωτικά μέτρα κατά του Συλλόγου μας, από τον δήμαρχο Κομοτηνής, που μας έλεγε προεκλογικά ότι θα είναι δήμαρχος όλων.
Αποδείχθηκε ότι είναι δήμαρχος της παρέας του.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσοι με τίμησαν και με ψήφισαν ως πρόεδρο και εφάρμοσα τις εντολές τους, να μάχομαι για το καλό του συλλόγου, χωρίς να φοβάμαι τυχόν πολιτικό κόστος!
Βαρδής Χαρκιανάκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.