7.8.07

Σκούπα στα εγκαταλλειμένα αυτοκίνητα

Στα τέλη Μαρτίου είχα επισκεφθεί το Δημοτικό Μέγαρο για να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες μου με τον Δήμο. Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο για να χαιρετήσω κάποιους καλούς μου φίλους που είχα να τους δω καιρό, πρόσεξα μια κινητικότητα στο γραφείο του αντιδημάρχου καθαριότητας κυρίου Κώστα Ναλμπάντη. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι οι θαμώνες του γραφείου του σηκώθηκαν να φύγουν γιατί ο συνεργάτης του Δημάρχου και πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ στη Ροδόπη θα έδινε μια μίνι συνέντευξη, όπως διαπίστωσα μετέπειτα, στην εφημερίδα «ο Χρόνος». Πέντε μήνες μετά έψαξα στο Google (τι σου είναι η τεχνολογία) για αυτήν την συνέντευξη. Ο τίτλος της; «Εκστρατεία περισυλλογής ξεκίνησε ήδη ο Δήμος Κομοτηνής. Σκούπα στα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα.» (Διαβάστε το άρθρο)
Κάνοντας μια δεκάλεπτη βόλτα κανείς περιφερειακά του κέντρου της πόλης όμως, μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε ότι ούτε σκούπα έχει μπει στη γειτονιές της πόλης αλλά ούτε στα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα σύμφωνα με το άρθρο. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι θα έρθουν σε λίγες μέρες να διεκδικήσουν την ψήφο μας, για τον πολιτικό τους μέντορα. Οι φωτογραφίες και το άρθρο της εφημερίδας είναι ακόμα μια απόδειξη για την πολιτική συνέπεια και το ήθος που διακατέχει όλη την «Σύγχρονη Πόλη»…


2 σχόλια:

  1. Σκούπα η "Σύγχρονη Πόλη"? Άντε καλέ... Τι μάρκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/8/07 23:55

    DE LONGI, DE KOTSAKI, DE NALBANTI, DE PIPI θα σε γελάσω...δεν θυμάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.