7.8.07

Γυναίκα δημοτική σύμβουλος…υποψήφια βουλευτής;;;

Μπορεί τοπικά η Νέα Δημοκρατία να μην μπορεί να βρει υποψηφίους στην Ροδόπη για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της ενόψει μάλιστα και των εθνικών εκλογών που πλησιάζουν, μιας και όλοι κρέμονται από τα χείλη (που έχουν και ταλέντο σύμφωνα με το τραγούδι) του υφυπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, αλλά οι Κομοτηναίοι bloggers συμπλέουν με την πρόταση του Μιχάλη Βεζυριαννίδη όσο αφορά το τρίτο χριστιανό. Αν και ακόμα δεν είναι σίγουρη η κάθοδος του Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Ροδόπη, αφού παίζεται η θέση του ως εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, εμείς προτείνουμε εμπεριστατωμένα…άρωμα γυναίκας!!! Πάντως τελευταίες πληροφορίες φέρνουν τον υποψήφιο παλιννοστούντα δημοτικό σύμβουλο της «Σύγχρονης Πόλης» και ειδικό σύμβουλο του Δημήτρη Κοτσάκη (άραγε σε τι τον συμβουλεύει;;;;;;), Μωυσίδη Σέργιο να είναι ο πολυπόθητος τρίτος και καταϊδρωμένος υποψήφιος βουλευτής της συντηρητικής παράταξης.
Είναι μέρες τώρα που με βασανίζει και τελικά κατέληξα να το μοιραστώ μαζί σας. Ποιος ή ποια στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφιοι με την Νέα Δημοκρατία. Ποιος ή ποια μπορεί να αντιπαρατεθεί την ανανέωση και την φρεσκάδα που επιχειρεί να προτείνει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηλικιακά αλλά και με νέες ιδέες. Η μοναδική και αυθεντική λύση για την Ν.Δ. που προτείνω και επαυξάνω είναι μία. Μία και μοναδική. Η μόνη υποψηφιότητα που μπορεί να «σταθεί» επάξια. Μια υποψηφιότητα με φρεσκάδα, νιότη, τόλμη και πάνω απ’ όλα ευαισθησία. Προτείνω λοιπόν και στηρίζω ανεπιφύλακτα… (η συνέχεια εδώ…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.