31.8.07

Θρακιώτικο άρωμα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠαΣοΚ

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του ΠαΣοΚ Σωκράτης Ξυνίδης συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠαΣοΚ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, δείχνοντας έτσι το έμπρακτο ενδιαφέρον του προέδρου Γιώργου Παπανδρέου για την περιοχή.
Απέναντι στο οπισθοδρομικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ με τους Έβερτ, Σιουφλιά, Ρουσόπουλο και Χηνοφώτη, η Δημοκρατική Παράταξη απαντάει με νέα ορμή, με νέα ήθη, με συνέπεια, με αγωνιστικότητα.
Πρόκειται για πρόσωπα που μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους του ΠαΣοΚ, θα δώσουν και θα κερδίσουν την κρίσιμη μάχη της 16ης Σεπτεμβρίου, ώστε να γυρίσει σελίδα η πατρίδα μας.
Τα ονόματα των υποψηφίων που αποτελούν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος είναι τα ακόλουθα:
Γεννηματά Φώφη
Κατσέλη Λούκα
Παπαδημητρίου Γιώργος
Ραγκούσης Γιάννης
Δραγώνα Θάλεια
Κουβέλης Σπύρος
Μπεριάτος Ηλίας
Μητρόπουλος Αλέξης
Ξυνίδης Σωκράτης
Ηλιάκης Φίλιππος
Βαρδακαστάνης Γιάννης
Λαλιώτης Κώστας

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/8/07 22:28

    Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ.
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΑΡΕΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ?
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/07 02:18

    φυσικα και το ειδαμε
    οπως ειδαμε και την εκλογιμη θεση που τον εβαλαν , λιγο πιο πσνω σπο την τιμητικη θεση του ¨"Λαλιωτη¨"
    Αλλο φιλε μου να βαζεις τον συγγενη καποιου και να εκμεταλλευεσε το ΕΠΙΘΕΤΟ του που ετσι και αλλιως δεν θα εκλεγει και αλλο να οριζεις τον Χατζηοσμαν σαν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ εκλεγμενο βουλευτη του ΠΑΣΟΚ (ή του DEP αραγε)στον νομο Ροδοπης.
    Εξαλλου και η Πατουλιδου εθνικη ηρωιδα ειναι αλλα δεν την προτιμησατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/07 11:19

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΜΑΕΙ Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ...ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ!
    ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝΕ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!
    ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΡΙΝΤΕΙ.....ΟΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΛΧΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟΤΕ?Ή ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΟΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝΕ?
    ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΔ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/9/07 13:07

    Πρωτον.
    Μπες στην ιστοσελιδα μας να δεις οτι και για τον ιλχαν γραφουμε.
    Δευτερον.
    Περι του τι εγινε με τον Ηλιακη και την σωρο του δεν εχεις την παραμικρη ιδεα. Σε πληροφορουμε οτι τον δικο τους πιλοτο πηρανε οι Τουρκοι,υπο την απειλη οπλων.
    Τριτον.
    Αν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα λες με τον Χατζηοσμαν και στηριξε την Ν.Δ. στο δευτερο γυρο των δημοτικων εκλογων , εσεις τον επιβραβευετε γιαυτη του την πραξη βαζοντας τον στο ψηφοδελτιο σας;
    Τεταρτον.
    Δες τα αποτελεσματα ολων των προηγουμενων εθνικων εκλογων για να διαπιστωσεις οτι παντα η μειονοτικη ψηφος ειναι ¨"μαγειρεμενη" απο το προξενειο. Ποτέ δεν αδικουν το ενα η το αλλο κομμα, φροντιζουν παντα να μοιραζουν τους ψηφους.
    Πεμπτον.
    Για βαλε λιγο το μυαλουδακι σου να δουλεψει. Πες μου τι συμφερει στο προξενειο; Να εκλεγουν ο Χατζηοσμαν και ( Μανωλια ή Πεταλωτης) απο το Πασοκ και Στυλιανιδης απο Ν.Δ. ή να εκλεγουν Χατζηοσμαν Ιλχαν και Στυλιανιδης;
    Υποθετεις οτι σαν φανατικος Πασοκσης που ειναι ο Χατζηοσμαν τασετε υπερ του πρωτου σεναριου;;;; Οταν ξυπνησεις θα ειναι πλεον πολυ αργα.
    Εκτον.
    Απορω πως δεν σας εγινε μαθημα το παθημα με την Καραχασαν. Πηρατε ενα αγνωστο κοριτσακι , το βαφτισατε ¨"αγνη πριν τιμια πομακοπουλα " και το ριξατε στην μαχη των εκλογων. Αποτελεσμα; Το ΠΑΣΟΚ να παθει εκλογικη πανωλεθρια στις εκλογες , και τωρα "η αγνη πλην τιμια πομακοπουλα" να τριγυρναει στα πομακοχωρια λεγοντας τους οτι ειναι Τουρκοι. Κατα διαβολικη συμπτωση την ιδια ωρα η Τουρκια εψαχνε απεγνωσμενα ενα ηγετισκο για την περιοχη της Ξανθης.Δεν μπορω να πω, ικανοποιησατε το αιτημα της πληρως.
    Το ιδιο επιδιωκει και στην Ροδοπη, αλλα αυτη την φορα με επισημο τροπο. Παλι τους ικανοποιησατε.
    Εχω να ρωτησω. Με ποσες χιλιαδες μουσουλμανικες ψηφους λογαριαζετε να πουληθει η Θρακη; Πεντε; δεκα;δεκαπεντε;Ποσες;;;;;; Οπως επισης ποσες χιλιαδες νομιζετε οτι θα ειναι οι ψηφοι αντιδρασης της πλειονοτητας; Οι αυτες δεν τις υπολογιζετε; αν ναι τοτε ειστε βαθια νυχτωμενοι.

    Εβδομον.
    Για τις δημοτικες εκλογες ρωτα και θα μαθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαφώς οι Τούρκοι πήραν τον ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥΣ μέσα από τα χέρια μας, όπως λες. Και οι αρμόδιοι που έπρεπε να το αποτρέψουν αυτό, είναι ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και θα έπρεπε να είχαν -συνοπτικώς- καταδικασθεί εις θάνατον και εκτελεσθεί ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!!!

    Ούτε σύριγγες, ούτε άλλες διακορευτικές απολήξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/9/07 15:49

    Kαλα τα λες uli ,αλλα πως να τιμωρησεις καποιον που δεν φροντισε ωστε να μη γινει η αρπαγη του Τουρκου πιλοτου (στα διεθνη υδατα) , οταν πριν μερικα χρονια , οχι μονο δεν τιμωρησες αλλα τουναντιον επιβραβευσες κιολας ολους οσους ντροπιασαν την Ελλαδα στα Ιμια!
    Θα μου πεις οτι επιτελους καποτε πρεπει να γινει μια αρχη σε αυτο τον τοπο και να μην μενει τιποτα ατιμωρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/9/07 20:27

    Φίλε Σταύρο Τερζή όσο αφορά τον freedaynewspaper καλό θα ήτανε να ρωτάς πρώτα, όσο αφορά τις δημοτικές εκλογές.
    Έκανε κάτι αυτός και η οικογένεια του, που άλλοι δεν θα τον έκαναν εύκολα.
    Αν θες να μάθεις στείλε email για να ενημερωθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ πατάτα που έγινε στα Ίμια (κι εδώ συμφωνούν, απ' όσο ξέρω, πολλοί στρατιωτικοί) ήταν ότι ΔΕ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΕ ΜΕΣΑ!

    Better luck next time...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.