22.6.07

Συνεργασία ΥΠΕΞ - Ντεντέ;

Ο άνθρωπος στην φωτογραφία, όσοι δεν τον γνωρίζεται, είναι ο διευθυντής – προϊστάμενος της υπηρεσίας πολιτικών υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών στη Θράκη Βασίλης Μπουρνόβας. Θέση σημαντική και αρκετά διακριτική…
Ο κύριος Μπουρνόβας παλιό μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού, προσωπικός φίλος και συνεργάτης του υφυπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη είναι ο λίαν αρμόδιος να μας απαντήσει για «τον βίο και την πολιτεία» του Απτουλχαλήλ Ντεντέ καθώς και για την μεταξύ τους σχέση.
Και μην μου πείτε τι πάω και κάνω, βγάζοντας στο blog φωτογραφίες των ανθρώπων του ΥΠΕΞ. Ο Βασίλης Μπουρνόβας ήταν αυτός που διοχέτευε πληροφορίες σε συνεργάτη συγκεκριμένης εφημερίδας το Μάιο του 2005 για τα όσα σχετίζονταν, εκείνο το χρονικό διάστημα, με τη γνωστή ανακοίνωση της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Μειονότητας, και περί των οποίων είχε, ως φαίνεται, συγκεντρώσει πληροφορίες η υπηρεσία του, εκθέτοντας με αυτόν τον τρόπο τότε τον Δήμαρχο Κομοτηνής Τάσο Βαβατσικλή.
Μπορείτε επίσης να μου πείτε καλά κάνει και έχει σχέσεις με ανθρώπους που είναι persona non grata για την Τουρκία. Καλά εσείς πιστεύετε ότι ο Ντεντέ είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο στην γείτονα χώρα, έχοντας εκεί τον αδελφό του Απτουραχήμ ο οποίος έχει διατελέσει νομάρχης και βοηθός περιφερειάρχη;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/8/10 07:28

    LATHOS TA XERETE VRE XEFTERİA!!!
    O ADERFOS MOU O APTOURAHİM İNE MAHOMENOS DİKİGOROS.
    NOMARHİS KAI VOİTHOS PERİFERİARHİ DEN EKANE POTE.
    MONO GIA DEKA HRONIA ITAN PROTHİPOURGOS TIS TOURKİAS...
    KAI TO PSEMMA EHİ TA ORİA TOU...
    DEDE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.