17.4.07

Σχόλιο για την συνέντευξη Σταυρόπουλου στην "Φωνή της Ροδόπης"

Αγαπητέ κύριε Γλερίδη. Διάβασα με ευχαρίστηση την απολαυστική συνέντευξη του εφιάλτη του τοπικού ΠΑΣΟΚ και άοκνου συνεργάτη του κυρίου Μαρούδα στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, Στέργιου Σταυρόπουλου.Τις απόψεις του τις έχουμε ακούσει πολλάκις τα τελευταία 5 χρόνια, είτε σαν «Υποψήφιος» Δήμαρχος, είτε σαν Υποψήφιος Βουλευτής, είτε σαν Υποψήφιος γενικά…Τα αποτελέσματα αυτών των υποψηφιοτήτων νομίζω ότι μιλάνε από μόνα τους. Οι ουτοπιστικές πολιτικές του βλέψεις είναι σαν ένα υπερωκεάνιο. Όταν αυτό βυθιστεί παίρνει πολλούς μαζί του στο βυθό.
Υ.Γ. 1 : Ο κ. Σταυρόπουλος πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι δεν απευθύνεται σε ζώα, ούτε η Κομοτηνή είναι ζούγκλα για να θέλει να την διοικήσει. Έτσι, για να μην ξεχνάμε και το προσωπικό του παρατσούκλι.
Υ.Γ. 2 : Το παρόν αποτελεί προσωπική άποψη. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.