17.4.07

Διχασμένη η ΟΝΝΕΔ στην Ροδόπη

Διασπασμένη απ’ ότι όλα δείχνουν είναι η ΟΝΝΕΔ Ροδόπης στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής τοπικά. Όπως αποκαλύψαμε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου, ο συνεργάτης του Κοτσάκη, Αντώνης Γραβάνης θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου στην τοπική οργάνωση. Με τις ευλογίες του πολιτικού του μέντορα, Ευριπίδη Στυλιανίδη και αγνοώντας επιδεικτικά τον νυν πρόεδρο Βασίλη Αμπαρτζίδη, κρύβοντας του και μέχρι πριν λίγες μέρες την υποψηφιότητα του, κατέρχεται στις εκλογές και ελπίζει σε εκλογή του. Οι ενέργειες αυτές ενθαρρύνονται και στηρίζονται από τον υφυπουργό εξωτερικών και την ΟΝΝΕΔ κεντρικά. Ο 30χρονος δικηγόρος και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Παπανικολάου, εκτελώντας προφανώς κι αυτός εντολές, κάνει τα στραβά μάτια και ανέχεται ετεροχρονισμένες εγγραφές που γίνονται αυτόν τον καιρό στην Ροδόπη. Αυτές είναι παράνομες, σύμφωνα με το καταστατικό της νεολαίας, μιας και η καταλυτική τους ημερομηνία ήταν η 28η Φεβρουαρίου. Ο αποπροσανατολισμός που επιχειρήθηκε τον τελευταίο καιρό από το περιβάλλον Στυλιανίδη, για τη μη κάθοδο του Αντώνη Γραβάνη, απέτυχε. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα αυτή, ήταν να διχάσει την κυβερνώσα νεολαία και να την διαχωρίσει σε Στυλιανιδικούς και Μπαμπασιδικούς. Εμείς από την μεριά μας μένουμε αμέτοχοι και διασκεδάζουμε, με το «θέλω κι άλλο» του υφυπουργού.
Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε αμέτοχοι στην περίπτωση πρόσληψης του εν δυνάμει υποψηφίου Προέδρου, σαν σύμβουλου στον Δήμο Κομοτηνής, αν αυτή έχει πραγματοποιηθεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα από τα δικαιολογητικά που χρειάζονται πάντα, είναι και το απολυτήριο από τον ελληνικό στρατό, χαρτί το οποίο δεν υπάρχει, αφού ο Αντώνης Γραβάνης δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα να υπηρετήσει την θητεία του, κάνοντας χρήση της αναβολής στράτευσης που δικαιούται. Λεπτομέρειες…το Σεπτέμβριο του 1996 ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, στρατιώτης ακόμη, έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον ελληνικό στρατό, ζητώντας αναβολή μεσούσης της στρατιωτικής του θητείας για να κατέλθει στον πολιτικό στίβο. Τι γίνεται άραγε μ’ εκείνο το υπόλοιπο, λίγοι γνωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.