12.4.07

Όσο δημοσιογράφοι είμαστε εμείς, είστε κι εσείς!

Πολύ γέλιο βγάζει τελικά η προσπάθεια που κάνουμε μέσα από το διαδίκτυο, αφού απ’ ότι αποδεικνύεται διαμορφώνουμε την πολιτική επικαιρότητα της Κομοτηνής. Παράδειγμα ότι γραφόμενα μας γίνονται πρωτοσέλιδα, γίνονται αφορμή για επικριτικά σχόλια από «δημοσιογράφους», γίνονται η αιτία για την δημιουργία νέων blog. Η ηλεκτρονική εφημερίδα μας ξεκίνησε μέσα σ’ ένα φιλικό κλίμα μιας ομάδας τεσσάρων νεαρών και εμού, οι οποίοι αρέσκονταν να σερφάρουν στο διαδίκτυο. Ήταν η ίδια θολοκουλτουριάρικη ομάδα που προεκλογικά έφτιαξε τα τηλεοπτικά σποτ της «Νέας Πορείας» και μετεκλογικά αποφάσισε για την δημιουργία της Piazza Del Popolo. Χωρίς να έχουμε ηγεμόνα μας τον Τάσο Βαβατσικλή και την Νέα Πορεία, ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η προσπάθεια, δεν βοηθιέται, δεν σιγοντάρετε από κανέναν. Αναγνωρίζουμε όμως την δύναμη που άρχισε ν’ αποκτά το blog μας και θεωρούμαι νίκη τις 5.200 επισκέψεις από 5.200 ξεχωριστούς υπολογιστές. Οι επαναλήψεις από τους ίδιους υπολογιστές σε θέματα της σελίδας, μας εκτινάσσουν στις 47.000 επισκέψεις, σύμφωνα με τα στατιστικά του κατεστραμμένου πλέον μετρητή μας και αυτό μας κάνει να το διασκεδάζουμε ακόμη περισσότερο. Αφήστε μας να το ζήσουμε!

Μετά από δυο μήνες λειτουργίας και καταστρέφοντας μας με ιούς, ένα email, έναν μετρητή επισκεπτών και διάφορα προσωπικά μας αρχεία, καταλάβαμε ότι κάποιοι αρχίσανε να ενοχλούνται και πολύ μάλιστα. Από την άλλη όμως, βρήκαμε πραγματικούς φίλους. Το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο δέχεται καθημερινά εκτός από χλευασμούς, επικρίσεις και σχόλια για τα πολιτικά δρώμενα της πόλης, από τα οποία γράφονται οι ειδήσεις μας. Μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί όμως, ότι οι περισσότεροι που επικοινωνούνε μαζί μας, εκτός του ότι είναι επώνυμοι, ένα μεγάλο μέρος τους είναι και φίλα προσκείμενο στην Νέα Δημοκρατία, έναν πολιτικό χώρο τον οποίο κανένας από την θολοκουλτουριάρικη ομάδα μας δεν ανήκει.
Δεν θα μας βρείτε όμως πίσω από τις φήμες, που θέλουν τον Τάσο Βαβατσικλή να είναι «ο άνευ προηγουμένου διασπαστής του ΠαΣοΚ» και να έχει βλέψεις για την θέση του Νομάρχη Ροδόπης, γι’ αυτό και «άνοιξε φοβερή διαμάχη μεταξύ τους». Αυτά τα αφήνουμε στην στήλη Μικροκομοτηναΐικα της εφημερίδας «ο Χρόνος». Εμάς θα μας βρείτε στα μετερίζια του…διαδικτύου! Για το αν πρέπει ο Τάσος Βαβατσικλής «να κλείσει το κύκλο προσφοράς του στον τόπο και ότι ήταν να το προσφέρει το πρόσφερε» αυτό θα το κρίνει ο ίδιος και όχι όλοι εμείς. Πάντως πιστεύω ότι ένας ενεργός άνθρωπος δεν τα παρατάει τόσο εύκολα και τα παλαιότερα παραδείγματα του Στογιαννίδη το 1986, του Παπαδριέλλη το 1990 θα τον δικαιώσουν. Αν από την άλλη πάλι δεν είναι υποψήφιος, μπορούμε να είμαστε εμείς, οι υπόλοιποι θολοκουλτουριάρηδες. Έτσι κι αλλιώς στις τελευταίες εκλογές αυτά που είδαμε, μας ανοίγουνε το δρόμο για τέτοιες σκέψεις.
Η φωτογραφία είναι η πρόταση των θολοκουλτουριάρηδων στην ανακοίνωση της ΔΕΠΑΚ για τον διαγωνισμό της αφίσας των φετινών Ελευθερίων. Γιατί πολύ απλά είστε για γέλια…όλοι εσείς τοπικοί άρχοντες και οι «δημοσιογράφοι» παρατρεχάμενοι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.