6.4.07

Παρεμβάσεις Στυλιανίδη και στην Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ροδόπης

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης πλησιάζουν και το απόλυτο φαβορί είναι ο εν ενεργεία πρόεδρος της, Βασίλης Αμπαρτζίδης, θέση στην οποία βρίσκεται από τις αρχές του χρόνου συνεχίζοντας το έργο, του επί 11 χρόνια προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Στράτου Τσακιρίδη. Η ημερομηνία των εκλογών δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα ανακοινωθεί μετά τις γιορτές του Πάσχα. Οι ημερομηνίες που πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες της νεολαίας της ΝΔ, θα είναι το σαββατοκύριακο 20 με 21 Απριλίου ή 4 με 5 Μαΐου.
Στις εκλογές που έρχονται, ο Βασίλης Αμπαρτζίδης κρίνεται απ’ όλους τους νεολαίους της κυβερνητικής παράταξης ως φαβορί ασχέτως αντιπάλου, αν και παραμονεύουν για τη θέση αυτή, συνεργάτες του Κοτσάκη. Για να μιλάμε συγκεκριμένα ο Αντώνης Γραβάνης μέλος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ροδόπης καλοβλέπει την μεταπήδηση του από απλό μέλος, στην ανώτερη θέση της τοπικής οργάνωσης. Οι επισκέψεις σε μέλη και φίλους της νεολαίας και οι ζυμώσεις που γίνονται αυτές τις μέρες και θα συνεχιστούν μετά τις γιορτές, θα αξιολογηθούν και θα αποφασιστεί ή όχι η κάθοδος του ιδιαίτερου του Κοτσάκη. Ακόμα ένα κάστρο που προσπαθεί να αλώσει η φίλα προσκείμενη στον Ευριπίδη Στυλιανίδη μεριά, αλλά δυστυχώς γι’ αυτήν τα κουκιά δεν της βγαίνουν μέχρι τώρα. Είναι κρίμα που ορισμένοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την νέα γενιά έστω και μέσα από πολιτικές νεολαίες για κομματικά οφέλη ενόψει των εθνικών εκλογών.
Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό και τις υπόγειες παρεμβάσεις του υφυπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας στην Ροδόπη πριν τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, προσπαθώντας να τοποθετήσει πρόεδρο τον γνωστό γυναικολόγο Τηλέμαχο Χαμζαδάκη. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Ξενοδόχος στην περίπτωση αυτή...ο Κώστας Ναλμπάντης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.