11.3.07

Αόρατος για τα αθηναϊκά ΜΜΕ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης



Πριν λίγες μέρες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Παλαιά Βουλή έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανόλη Κοττάκη και του Υφυπουργού Εξωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη «Κόντρα στη δικτατορία των μετριοτήτων».
Τα αθηναϊκά ΜΜΕ, όπως μπορείτε να ξεχωρίσετε και στο ρεπορτάζ του σημερινού "Πρώτου Θέματος", μιλάνε για το παρασκήνιο μιας παρουσίασης βιβλίου. Ποιανού βιβλίου, δεν αναγράφεται στον τίτλο του ρεπορτάζ. Τόση σημασία δώσανε στους συγγραφείς. Μια μικρή παράγραφος μόνο, μας θυμίζει ότι πρόκειται για το βιβλίο των παραπάνω. Καμιά αναφορά για το πως έζησαν οι δυο τους την συγγραφή του και ακόμα πιο τραγικό, καμιά αναφορά για το περιεχόμενο του. Μετριότητα η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου, μετριότητα και το ίδιο. Ο δημοσιογράφος ασχολείται πιο πολύ με τον συντονιστή της εκδήλωσης Νίκο Χατζηνικολάου, με τον ηλιοκαμένο (έτσι αναγράφεται) Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που έπαιζε παιχνίδια στο κινητό του, με τους αναρχικούς που βρισκόταν στους παραδίπλα δρόμους και με την λιποθυμία του προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., Γιώργου Παπανικολάου.
Το ότι υπάρχει στην εκδήλωση και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, μας το θυμίζει μια κομμένη φωτογραφία του ιδίου. Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος ήθελε να μετρήσει τις δυνάμεις του και να πολιτευθεί...στην Ά Αθηνών ή στην Ά Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.