11.3.07

Η αστούρα της Κομοτηνής, ευγνωμονούσα...

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας στην Κομοτηνή; Την ώρα που πολλοί ιδιοκτήτες γης στη γύρω περιοχή, (που τους την πήραν έναντι πινακίου φακής προκειμένου να γίνει η Πανεπιστημιούπολη) σκέφτονται να κινηθούν και πάλι δικαστικά προκειμένου να πάρουν πίσω μέρος της γης τους που δεν χρησιμοποιείται, οι Πρυτανικές αρχές και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Στυλιανίδης, κάνουν δωρεά έκταση 80 στρεμμάτων από την έκταση αυτή, για τη δημιουργία του Αρσάκειου της Κομοτηνής!
Μα αυτό, ήταν που έλειπε από την πόλη μας; Ένα ιδιωτικό σχολείο; Γιατί τα δημόσια που έχουμε πρόκοψαν;
Και με “κλεμμένη” ουσιαστικά γη; Αυτή που έδωσαν οι παππούδες μας για Πανεπιστημιούπολη, δωρίζεται τώρα στο μεγαλύτερο ιδιωτικό σχολείο της χώρας, προκειμένου και η αστούρα της Κομοτηνής, να στέλνει τους κανακάρηδες και τις αρσακειάδες της!
Η δωρεά, διαφημίστηκε με την παρουσία μάλιστα των πρυτανικών αρχών του ΔΠΘ, του κ. Στυλιανίδη και του καθηγητή κ. Μπαμπινιώτη, και μέχρι τώρα δεν αντέδρασε κανείς! Απο τα ΜΜΕ μάλιστα της Δεξιάς στην Κομοτηνή, δίνονται συγχαρητήρια για το έγκλημα που πάει να συντελλεστεί!
Ξέρουμε που πάει η Παιδεία στη χώρα με τη σεμνή και ταπεινή Κυβέρνηση του κ. Καραμανλή! Αλλά το να πάει και στην Πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής για μπίζνες, μας φαίνεται πολύ!
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, σήμερα δεν έχω όρεξη να ψάλλω!
Η αστούρα της Κομοτηνής, κλείνει το γόνυ πάντως ευλαβικά, στις πρυτανικές αρχές και τον υφυπουργό, ασφαλώς ευγνωμονούσα…

Αριστερός Ψάλτης
Τον Ψάλτη μας μπορείτε να τον διαβάσετε και στο blog της "Παρέμβασης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.