17.3.07

Ο Στυλιανίδης στο "Ποντίκι"


Ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής ο Υφυπουργός των χαμένων σιτηρών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Μετά τα δημοσιεύματα του «Έθνους», για την ανθρωπιστική βοήθεια που χάθηκε, τα δημοσιεύματα του «Πρώτου Θέματος», για τις λίστες με τα ρουσφέτια υπουργών της κυβέρνησης και τις λιποθυμίες από την ανάγνωση του βιβλίου «Κόντρα στη δικτατορία των μετριοτήτων» στην Παλαιά Βουλή, έρχεται να προστεθεί και το δημοσίευμα της 8ης Μαρτίου 2007 από την εφημερίδα «Ποντίκι». Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει :
«ΤΑΖΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ. Τα «γαλάζια παιδιά» ζουν και βασιλεύουν. Αναγνώστης της στήλης από τη Ροδόπη έστειλε το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Φωνή της Ροδόπης», στην οποία δημοσιευόταν ρεπορτάζ για μια εκδήλωση της Νομαρχιακής της Ν.Δ. στην Κομοτηνή στις 10 Φεβρουαρίου. Θα μου πείτε ότι πέρασαν πολλές ημέρες, αλλά έχει ενδιαφέρον.
Πρωταγωνιστής, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, που μίλησε στην εκδήλωση για τη δικαίωση των… «γαλάζιων παιδιών». Ο Στυλιανίδης παρουσία και της Έλενας Κουντουρά (Ά Αθηνών), αφού συνέστησε υπομονή στα μέλη της Ν.Δ. είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα:
«Ξέρω πως κι εσείς έχετε ο καθένας σας προσωπικά προβλήματα. Και ξέρω ότι μετά από 20 χρόνια αντιπολίτευσης επιδιώκετε όλοι ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη θέση για τα παιδιά σας. Να είστε σίγουροι ότι η πολιτική μας δεν τελειώνει εδώ. Πέρα από τα ανταποδοτικά αυτά έργα, για τα οποία έχει γίνει λόγος, θα δείτε και σε λίγο καιρό οφέλη και στον προσωπικό σας πόνο και στο προσωπικό σας μεράκι».
Ουσιαστικά τους έλεγε, κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο…γαλάζιος! Τι διαφορετικό είπε άραγε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θανάσης Νάκος παλαιότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.