13.3.07

Νίκην κατ' εχθρών αράμενος...

Σήμερον 13 Μαρτίου, μνήμη τής Ανακομιδής τού Λειψάνου τού έν Αγίοις Πατρός ημών Νικηφόρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως. Σήμερον επίσης μου είπεν ο κύριος (της Παρεμβάσεως) τα καλά νέα δια την επιτυχίαν μου εις τον Κυβερνοχώρον! Εφράνθη η καρδία μου!
Με παρεκίνησε να γράψω κάτι δια την αγαπημένην του ομάδα, τον Πανθρακικόν! Δεν παρακολουθώ το ποδόσφαιρον, αν και η κατάστασις του Εθνικού μας Σταδίου, δεν είναι άγνωστο περιβάλλον δι εμέ! Εκκλησία θυμίζει το γήπεδον, Χριστοί και Παναγίες ακούονται εις τας κερκίδας, θρησκεία ονομάζουν τον «Πανθρακικόν» μόνον η δραστηριότης αλλάζει!
Δια το δύσκολον έργον της Κυριακής, ενάντια εις την ομάδα του Αλή Πασά και των 40 κλεπτών (ο κ. Κούγιας εν προκειμένω και το Διοικητικόν του Συμβούλιον), ας αναπέμψωμεν ενωμένοι τον σημερινόν ψαλμόν, ήχου δ΄… Νίκην κατ’ εχθρών αράμενος, δικαιοσύνης λαμπρώ, νύν στεφάνω κεκόσμησαι, Νικηφόρε πάνσοφε, τής αγνείας διδάσκαλε, τής ευσεβείας στύλος ακράδαντος…

Αριστερός Ψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.