9.3.07

Άρχοντι αφρόνως, δαιμονίοις λατρεύοντι...

Σήμερον, 9 Μαρτίου, Μνήμη τού Αγίου Μάρτυρος Ευψυχίου τού εν Καισαρεία (Γ΄ Χαιρετισμοί).
Σήμερον επίσης, λίγες μέρες μετά τα τρίχρονα της ΝΔ, μάθαμε ότι οι άνθρωποι αυτοί, μέσα σε τρία χρόνια, ούτε ένα δρόμο ενός μόλις χιλιομέτρου δεν μπορούν να τελειώσουν!
Η ανατολική είσοδος και έξοδος της πόλης, μπορεί να ξεκίνησε επί των ημερών που το ΠαΣοΚ ήταν ακόμη στην εξουσία, να κατηγορήθηκε το ΠΑΣΟΚ για καθυστέρηση του έργου, αλλά τι έκαναν αυτοί στα τρία χρόνια που είναι στην Κυβέρνηση;
Από προχθές, τα ήδη κορεσμένα νεύρα των επαγγελματιών της περιοχής, αλλά και των οδηγών που καθημερινά περνούν από το σημείο, έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής!
Ο δρόμος έκλεισε και η κυκλοφορία γίνεται από τις δευτερεύουσες βοηθητικές λωρίδες κυκλοφορίας. Τώρα σκάβουν το κυρίως οδόστρωμα του δρόμου! Τρία χρόνια είναι αρκετά; Όχι! Γιατί η επίκαιρη σημερινή Ωδή γ΄ λέει:
Άρχοντι αφρόνως, δαιμονίοις λατρεύοντι.

Αριστερός Ψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.