1.3.07

Διαρκή και ουσιαστική αντιπολίτευση

Στην συνέντευξη τύπου του Τάσου Βαβατσικλή και των στελεχών της «Νέας Πορείας» φάνηκε ποιος έχει τελικά πολιτική κουλτούρα και όραμα γι’ αυτόν τον τόπο. Σ’ έναν τόπο που ουσιαστικά μετά την χθεσινή ψήφιση του προϋπολογισμού, μπαίνει σε τροχιά οπισθοδρόμησης και όχι σε αυτήν της ανάπτυξης.
Ο Τάσος Βαβατσικλής μίλησε για διαρκή και ουσιαστική αντιπολίτευση και για κανένα περιθώριο ανοχής. Ξεκαθάρισε ότι ο Κοτσάκης και η νέα δημοτική αρχή θα τους βρουν μπροστά τους, για κάθε αυθαιρεσία και για κάθε αντιλαϊκή πολιτική της «Σύγχρονης Πόλης» στα πεπραγμένα του Δήμου Κομοτηνής. Ανακοίνωσε επίσης την λειτουργία της «Νέας Πορείας» ως πολιτικού οργανισμού και ανανέωσε το ραντεβού με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, για τις πρώτες μέρες κάθε μήνα.
Τον λόγο πήραν όλα τα στελέχη της παράταξης, αλλά ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε ο κ. Παύλος Δαμιανίδης. «Είναι τόσο μεγάλο το μέγεθος της υποκρισίας τους, που μιλούν για ελλείμματα χωρίς αυτά να απεικονίζονται στον προϋπολογισμό. Και πώς να τα απεικονίσουν αφού δεν υπάρχουν; Απλώς ψεύδονται και διαστρεβλώνουν την αλήθεια βαπτίζοντας «ελλείμματα» τρέχουσες υποχρεώσεις από έργα που προγραμματίστηκαν και εκτελέστηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή και συνεχίζουν να εκτελούνται» ανέφερε ο κ.Δαμιανίδης και πρόσθεσε ότι «αντί να οικειοποιούνται, να εγκαινιάζουν και να φωτογραφίζονται με αυτά τα έργα που εμείς δημιουργήσαμε, καλά θα κάνουν να πουν τη αλήθεια για τα 14.000.000€ που βρήκαν στα ταμεία του Δήμου για τον προγραμματισμό και τη συνέχιση δρομολογημένων έργων από την προηγούμενη δημοτική αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.