27.2.07

Όταν για κάποιους δημοσιογράφους ένας βαμμένος τοίχος θεωρείται ανακαίνιση

Η ανακαίνιση του Δημοτικού, και όχι του Εθνικού Σταδίου όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Χρόνος», ξεκίνησε!!!!!! Και τι ανακαίνιση. Ένα βάψιμο της μπροστινής εισόδου, στα χρώματα της παράταξης (για να μην ξεχνιόμαστε άλλωστε) για την υποδοχή των υφυπουργών Εξωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού και του προέδρου του WFP του ΟΗΕ John Powell, έχει βάλει σε «τροχιά ανακαίνισης», όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Δημοτικό Στάδιο.
Το που οφείλει την εικόνα του το γήπεδο της πόλης μας, το γνωρίζουν όλοι. Το σκέπαστρο της θύρας 1, ο εξωραϊσμός των αποδυτηρίων, η ποιότητα του αγωνιστικού χώρου, τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, η καινούργια θύρα επί της οδού Πανόρμου, τα αποδυτήρια των διαιτητών είναι έργα της Νέας Πορείας. Οι προσπάθειες που κατέβαλε ο Τάσος Βαβατσικλής και η προηγούμενη δημοτική αρχή, αναγνωρίσθηκαν απ’ όλα τα αθλητικά σωματεία του νομού και όχι μόνο. Καλό θα ήταν λοιπόν ορισμένοι δημοσιογράφοι, τις φτηνές προεκλογικές φιέστες του κομματάρχη της ΝΔ στην Ροδόπη, να μην τις παρουσιάζουν σαν ένα μεγαλεπήβολο έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.