16.10.13

Ποιοι είναι οι έμμισθοι υπάλληλοι των Χρυσωρυχείων στον Έβρο #skouries

Πρόσφατα, ο πρόεδρος της Πολιτείας Θράκης Θανάσης Λουκάς, ζήτησε σε τηλεοπτική του εμφάνιση «να βγουν όλα στο φως και οι πολίτες να μάθουν την αλήθεια», με αφορμή διαμάχη ομάδας υποστηρικτών των χρυσοθήρων στις Σάπες με τον υπεύθυνο διαχείρισης της ιστοσελίδας inpost.gr! Κι επειδή το ζήτησε, εμείς θα το κάνουμε.
Ο έμμισθος πρόεδρος της Πολιτείας Θράκης Θανάσης Λουκάς λοιπόν, σωματείο που δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να υποστηρίξει την «επένδυση» των Χρυσωρυχείων στο Πέραμα του Έβρου, αρχιτέκτονας μηχανικός στο επάγγελμα, κατηγορείται από τον Ιούνιο του 2011 για πλαστογραφία αποδείξεων είσπραξης της Εθνικής Τράπεζας, για αμοιβές μηχανικών. Η καταγγέλλουσα υπηρεσία είναι η Πολεοδομία του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Η κατηγορία ελέγχεται εκτός του ποινικού και από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΤΕΕ Θράκης, το οποίο και του επέβαλλε ποινή στέρησης άσκησης επαγγέλματος για τρεις (3) μήνες! Σε ότι αφορά το κατηγορητήριο, η συγκεκριμένη πλαστογραφία αποδείξεων αμοιβής μηχανικού, ενδέχεται να ζημιώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο, το Ελληνικό Δημόσιο και τον Δήμο όπου βρίσκεται το έργο, για το οποίο εισπράττεται αμοιβή.
Ο Θανάσης Λουκάς, πρόεδρος της Πολιτείας Θράκης, στη γραπτή απολογία του, επέρριψε την ευθύνη σε αμέλεια των υπαλλήλων του γραφείου του (!!!), ενώ κατά την ακροαματική διαδικασία στον ενεργούντα την ανάκριση συνάδελφό του μηχανικό, επέδειξε υπεροπτική συμπεριφορά.

Αυτοί είναι οι έμμισθοι υπάλληλοι των Χρυσωρυχείων στον Έβρο, τους οποίους «λουζόμαστε» στον δημόσιο λόγο τους και τους ανεχόμαστε στα ανορθόγραφα γραπτά τους! Πάντως για να μην αδικήσουμε τον Έβρο, οι έμμισθοι υπάλληλοι των Χρυσωρυχείων στη Ροδόπη (Κακουλίδης, Μπουζάρας) είναι πολύ χειρότεροι!
Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη υπόθεση πλαστογραφίας του προέδρου της Πολιτείας Θράκης Θανάση Λουκά, βρίσκεται στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Αθήνα, όπου εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/13 20:22

    ποιος ειναι αυτος,ο ξαδελφος του μπουζαρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/13 09:45

    Δύο υποψήφιοι πρόεδροι για το ΤΕΕ θράκης, κύλησε ο τσεντζερης και βρήκε το καπάκι. Ως ιθύνοντες της ανάπτυξης ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο με το ΧΡΥΣΟ γιατί πουλάει ελπίδες.
    Ο κ. Παπαθανασίου εδώ και μια 10ετία αντιστέκεται στην εκμετάλλευση του χρυσού, με πατριωτικούς λόγους και εκπονώντας μελέτες ο φορέας που προΐσταται με το αζημίωτο φυσικά με θέμα «Ακύρωση της Επένδυσης», αλλά δεν επέτυχε ακόμη την ακύρωση της επένδυσης, αντίθετα είναι στη τελική φάση για την υπογραφή της έγκρισης.
    Ο έτερος αστέρας υποψήφιος ο Θανάσης Λουκάς ορμώμενος από την Αλεξανδρούπολη φανερά και ξάστερα τέθηκε υπέρ της εκμετάλλευσης του χρυσού.
    Η πολιτική εξουσία που φέρει την κύρια ευθύνη για τον ερχομό των εταιρειών χρυσού, απολαμβάνει το θέαμα του ξεκατινιάσματος γιατί την συμφέρει. Έμμεσα οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΤΕΕ Θράκης αθωώνει την πολιτική εξουσία.
    Βάλτε τώρα που γυρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/13 10:48

    ΜΙΧΑΛ΄Σ ΜΙΧΑΛ΄Σ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/13 19:04

    piazza delpoppolo , που την βρήκες την φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Madame Figaro!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/13 19:36

      Είναι στο σπίτι του.Πίσω βλέπεις την πισίνα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/13 21:56

    Ποιά είναι αυτή η χαριτωμένη στρουμπουλούλα?. Να έρθει στο γυμναστήριο να της μάθουμε kick boxing...

    Uli Chris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.