3.4.13

Συλλήψεις στην Καβάλα για πώληση και κατοχή ηρωίνης

Συνελήφθησαν στην Καβάλα, τρεις άνδρες, ηλικίας 44, 35 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης και κατοχής ηρωίνης.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, ηλικίας 35 και 33 ετών και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, εντόπισαν μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, προμηθεύτηκαν την ποσότητα των ναρκωτικών από τον 44χρονο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία ηρωίνης, βάρους 15,8 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μία νάιλον συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,2 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.