3.4.13

Προσφορά αγάπης κι αλληλεγγύης από τα «Σπιτικά Μαγειρέματα»

Τα «Σπιτικά Μαγειρέματα» και οι φίλοι του, παίρνουν για μία ακόμα φορά την πρωτοβουλία, να προσφέρουν σημαντική βοήθεια και αγάπη σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ένδεια και αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Την Μεγάλη Εβδομάδα θα φτιάξουμε ένα ξεχωριστό πασχαλινό τραπέζι, το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα εορταστικά εδέσματα, όπως τσουρέκια, μαγειρίτσα, αρνί, σαλάτες, αυγά, αναψυκτικά, φρούτα…
Θέλοντας αυτή η κίνηση να λάβει όσο το δυνατόν μεγαλύτερες διαστάσεις, σας καλούμε να γίνετε αρωγοί αυτής της πρωτοβουλίας μας και να μας βοηθήσετε με όποιο τρόπο μπορείτε, είτε μαγειρεύοντας οποιοδήποτε πασχαλινό πιάτο είτε να προσφέρετε τα υλικά και να τα μαγειρέψουμε εμείς.
Η παραμικρή βοήθεια του καθενός αποτελεί σημαντική βοήθεια, καθώς βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του θα βοηθήσει να νοιώσουν κάποιοι συμπολίτες του, που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, το γιορτινό και πασχαλινό κλίμα.
Περιμένουμε την πολύτιμη συμμετοχή σας. Για οποιαδήποτε ερώτηση – διευκρίνιση μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 6972-056585 ή να επισκεφθείτε τα «Σπιτικά Μαγειρέματα» στην οδό Καβείρων 6 στην Κομοτηνή και να ενημερωθείτε για την δράση μας.
Σε περίπτωση οποιουδήποτε κωλύματος, μετά από συνεννόηση μπορούμε να το διευθετήσουμε, όπως να αναλάβουμε να παραλάβουμε από το σπίτι σας είτε υλικά είτε έτοιμα πασχαλινά φαγητά.
Η δράση θα λάβει τέλος την Μεγάλη Τετάρτη. Εκείνη την ημέρα από τις 15:00 το μεσημέρι η κουζίνα μας θα είναι ανοιχτή σε όλους για να μας βοηθήσετε στο μαγείρεμα και την συσκευασία των φαγητών.
Τα «Σπιτικά Μαγειρέματα» θα δώσουνε ένα μεγάλο μέρος όλων όσων αναφέραμε παραπάνω και θα φροντίσουνε για το σωστό μαγείρεμα, συσκευασία και διανομή στους κατάλληλους αποδέκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.