3.4.13

Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Αργύρης Αργυρόπουλος για το ΕΒΕ Ροδόπης

Δεν θα πληρωθεί το «φουσκωμένο» τιμολόγιο της τάξης των 4.000 ευρώ σε εταιρεία ταχυμεταφορών της Κομοτηνής, μετά από εντολή του προέδρου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αργύρη Αργυρόπουλου.
Σύμφωνα με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Κομοτηνής, κανείς από το Επιμελητήριο, δεν έκλεισε καμία συμφωνία με την συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία από μόνη της έβαλε αυτήν την τιμή.
«Αν κατεβάσουν την τιμή σε λογικά πλαίσια, που ανταποκρίνονται για 700 επιστολές στα μέλη μας εντός της Ροδόπης, τότε θα το πληρώσουμε το τιμολόγιο», σημείωσε ο κ. Αργυρόπουλος. Το θέμα είχε ως αποτέλεσμα, όταν συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, να δηλώσει την παραίτησή του ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Νίκος Ευκαρπίδης.
Τέλος ο κ. Αργυρόπουλος σημείωσε ότι δεν προτίθεται να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου, ούτε ως απλό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, σημειώνοντας πως «είναι καιρός για νέους ανθρώπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.