3.3.13

Άτυχος ο Πανθρακικός που ηττήθηκε στην Κομοτηνή από τον Ατρόμητο με 1-0

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, με το γκολ να το πετυχαίνει ο Μάντζιος στο 38’.
Με τον Ατρόμητο να πιέζει ψηλά και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν ρυθμό κύλησε το πρώτο μέρος. Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και θα μπορούσαν στο 17΄ να προηγηθούν με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη μετά τη σέντρα του Επστάιν. Ο Βρονταράς, όμως, κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, χωρίς να παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, ήταν αυτή που φαινόταν περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Κατάφερε, μάλιστα, να προηγηθεί στο 38ο λεπτό από στημένη φάση, και συγκεκριμένα από το κόρνερ του Επστάιν.
Ταυλαρίδης και Φυτανίδης έπαιξαν «βόλεϊ» στην περιοχή του Πανθρακικού, η μπάλα έφτασε στο Μάντζιο, ο οποίος γύρισε το σώμα του και με δυνατό σουτ «έγραψε» το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ατρόμητου.
Με μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Το πλασέ του Μπρίτο βρήκε το δοκάρι του Βρονταρά κι ο Πανθρακικός απέφυγε να βρεθεί από νωρίς ... εκτός αγώνα.
Από κει κι έπειτα οι γηπεδούχοι «αφυπνίστηκαν» και στο διάστημα 52'-54΄ έφτασαν δύο φορές «μια ανάσα» από την ισοφάριση.
Ο Βαϊρουά στην πρώτη φάση νικήθηκε την τελευταία στιγμή από το Ράντμαν, ενώ και πάλι ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στην επόμενη φάση έσωσε την εστία του μετά το ανάποδο ψαλίδι του Βαϊρουά.
Στις καθυστερήσεις ο Ράντμαν έσωσε ξανά την εστία του, αποκρούοντας εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ, και πάλι από τον Βαϊρουά.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Βαϊρουά, Τζανής (66΄ Μίνγκας), Λουσέρο (78΄ Κοντογουλίδης), Μπαϊκαρά, Ντιόγκο, Λαδάκης (66΄ Καστσελάν), Παπαδόπουλος, Σερφά
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Ουντότζι (82΄ Σουμπίνιο), Φυτανίδης, Μπρίτο (79΄ Ναπολεόνι), Επστάιν (67΄ Επστάιν), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Μάντζιος

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.